Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Inter Unirea: Radu Andone – antrenor, legiune aiudeană și… T. Cristea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inter Unirea, formație în dreptul căreia stătea la un moment dat un semn de întrebare în privința participării în Liga 4, are gânduri serioase în următoarea stagiune, pe care o va aborda tot în cel de-al 4-lea eșalon fotbalistic.

Astfel, gruparea “din Curbă” a reușit să-l instaleze antrenor pe Radu Andone (ultima dată, în toamna trecută la Voința Stremț), un nume important pentru fotbalul din Alba, ce va fi ajutat de secundul Daniel Costan. “Principalul” aiudean a reușit să realizeze și câteva achiziții importante, fotbaliști din orașul natal. Cea mai importantă mutarea a fost păstrarea golgheterului Val. Drăgan, curtat și de alte grupări județene precum Viitorul Vama Seacă sau CIL Blaj. În plus sunt negocieri avansate cu apărătorul aiudean Calros Lazăr, în trecut la CS Ocna Mureș, în Liga 3.Pe lângă acesta, cu interiștii au mai semnat S. Șimandi și A. Bălan (Olimpia Aiud). De asemenea, în curtea echipei ce a terminat stagiunea precedentă pe poziția a 13-a a ajuns și talentatul portar aiudean David Maier (16 ani), fost la Gaz Metan Mediaș, FC Sibiu (cu care a participat la barajul de promovare în Liga 3) și curtat de Gloria Geoagiu. În plus, mijlocașul Tudor Cristea (ex-CS Ocna Mureș), absent un an de pe gazon din pricina unei accidentări grave, va reveni în iarbă la Inter Unirea.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pe lângă faptul că pe cocheta arenă din Unirea, inaugurată vara trecută cu prilejul finalei Cupei României, faza județeană, între Voința Stremț și CSU Alba Iulia, s-a aprins recent nocturna, mai trebuie spus că este prevăzut în perioada următoare un amical de lux cu Poli Timișoara, divizionara secundă pregătită de Bogdan Andone, fratele mai mare al lui Radu Andone. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea