Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Întâlnire intre CJ Alba și organizațiile reprezentative ale elevilor și studenților din județ

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

intalnire Florin Roman CJ Alba cu studenti si eleviVicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman, a avut astăzi o nouă întâlnire cu reprezentanții Consiliului Județean Alba al Elevilor și cu cei ai Ligii Studenților din Universitatea „1 Decembrie 1918”.

Potrivit administrației județene, “întâlnirea, la care au participat și responsabilii cu acțiunile dedicate tinerilor, din cadrul aparatului de specialitate al CJ Alba, a avut ca scop punerea la punct a unui parteneriat și stabilirea unor acțiuni clare de cooperare între cele trei entități.!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Tinerii ne-au propus proiecte foarte interesante și o să căutăm să-i sprijinim cât de mult posibil în realizarea lor. Fie că este vorba de promovarea și popularizarea acestor proiecte, sau de o implicare mai directă în realizarea lor, avem dorința de a-i sprijini pe acești tineri în activitatea lor și mă bucur că am reușit să stabilim un dialog constructiv.

Mi-a reținut atenția, în mod deosebit, un proiect al Ligii Studenților intitulat Universitatea de vară a elevilor, care le oferă șansa elevilor din clasele terminale de liceu de a experimenta viața de student, ajutându-i să se orienteze către o facultate și către o carieră. Toate proiectele propuse vizează voluntariatul, implicarea, participarea civică și cred că îi vor ajuta foarte mult pe tinerii din județul Alba să se integreze și să se adapteze la viața societății.

De asemenea, le-am promis celor de la Consiliul Școlar al Elevilor din Liceul „Horea, Cloșca și Crișan” că o să-i sprijin în găsirea unui spațiu pentru consiliul lor, un spațiu în care să se poată întâlni și să-și poată discuta proiectele.” – a spus domnul Florin Roman, Vicepreședinte al Consiliului Județean Alba.

Consiliul Județean se angajează că astfel de întâlniri între conducerea CJ alba și structurile reprezentative ale tinerilor din județul Alba vor deveni periodice, urmând ca parteneriatul dintre aceste entități să fie formalizat și într-o formă scrisă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea