// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Zilele Municipiului Sebeș - 2018

Întâlnire cu cetățenii, în fața Prefecturii Alba, pentru rezolvarea deficiențelor majore de la sistemul de canalizare

Localnicii din Alba Iulia se întâlnesc joi, de la ora 18.30, pentru rezolvarea deficiențelor majore de la sistemul de canalizare, a spus consilierul local Mircea Trifu.

”De la ora 18. 30 in parcul din fata Prefecturii, eu si colegul meu, consilierul local Nicu Bumbu, vom avea o intalnire publica cu cetatenii de pe strazile Plevnei, Iasilor, Oituz, Bucuresti , Florilor , Libertatii si alte strazi din centrul orasului, in cadrul careia vom adresa o petitie catre Primaria ALBA IULIA in vedera solutionarii deficientelor majore la sistemul de canalizare de pe aceste strazi. Il vom avea alaturi si pe Andrei Popa cu ajutorul caruia vom raspunde cetatenilor la probleme legate de cadrul juridic al petitiei…si nu numai…Va asteptam alaturi de noi”, a scris consilierul local Mircea Trifu pe Facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419