Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Inspire Cinema aniversează 5 ani de experiențe memorabile alături de albaiulieni!

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aniversăm 5 ani de experiențe memorabile alături de albaiulieni la Inspire Cinema!

Inspire Cinema a pregătit cinefilor o serie de surprize în weekend-ul aniversar 17 – 19 mai 2019: oferta 1+1 Gratis pentru toate filmele din program difuzate în acest interval, tombolă cu premii, invitații la film, puncte de consumație cadou și concursuri online.

Cu un design modern și echipamente de ultimă generație, Inspire Cinema din Alba Mall aniversează în acest weekend 5 ani de existență. Cinematograful a fost deschis în luna mai 2014 sub numele de Colours Cinema, însă în octombrie 2017 a trecut printr-un proces de rebranding și a preluat caracteristicile vizuale ale brand-ului Inspire Cinema.

Odată cu implementarea conceptelor distinctive noului brand, au fost adoptate sisteme noi și mai rapide de rezervare și achiziționare a biletelor online, precum și o politică de carduri de fidelitate, menită să răsplătească clienții fideli. Iubitorii de film se pot bucura acum de beneficiile cardului de fidelitate, care transformă punctele acumulate la fiecare achiziție, în produse de la barul din incinta cinematografului.

Albaiulienii pot fi la curent cu noutățile cinematografice accesând website-ul www.inspirecinema.ro și aplicația de mobil gratuită care permite verificarea punctelor de fidelitate și gestionarea rezervarilor din contul de client, reducând astfel timpul petrecut la casele de bilete. De asemenea, ne găsesc și pe rețelele de socializare Facebook, Twitter și canalul de Youtube Inspire Cinema.

În cei 5 ani de când am deschis cinematograful în orașul Alba Iulia, au fost peste 500.000 de spectatori și clienți fideli care s-au bucurat alături de noi la premiere mult așteptate si filme in avanpremiera mondială. Ne-am bucurat să putem organiza proiecții de gală în prezența actorilor români. În tot acest timp, cinefilii au râs copios la comedii spumoase, au simțit suspansul și adrenalina la filmele de acțiune și și-au încurajat supereroii preferați la filmele SF și de aventură. Nu în ultimul rând, cei mici au avut parte de animații unele mai atractive ca altele. Au fost momente unice pe care au ales să le petreacă alături de noi, Inspire Cinema, de aceea le mulțumim pentru încrederea și fidelitatea acordate.

Începând din 29 septembrie 2017, Inspire Cinema Alba Iulia devine al doilea cinematograf care operează sub brand-ul Inspire Cinema, primul fiind localizat în Craiova, și al patrulea cinematograf din rețeaua națională de cineplexuri, dezvoltată de firma Pro Solutions, un operator de cinematografie cu acționariat românesc.

Cinematograful din incinta Alba Mall este un cineplex digital care dispune de trei săli de cinema, echipate cu echipamente de proiecție digitală 2D și 3D, cu o capacitate totală de 310 de locuri și un foaier multifuncțional, cu un spațiu generos și un design futurist. Sălile de cinema sunt dotate cu echipamente de cea mai bună calitate: sisteme de proiecție 3D Christie Digital – lider mondial în ceea ce privește proiecția de cinema, sunet Dolby Digital Surround, dar și cu scaune confortabile de o calitate superioară.

Adelina Radu

PR Inspire Cinema


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea