Rămâi conectat

Ştirea zilei

Inspectori școlari numiți de PSD, excluși din noua organigramă a IȘJ Alba. Directori și directori adjuncți noi de școli și licee

Publicat

în

Inspectori școlari numiți de PSD, excluși din noua organigramă a IȘJ Alba • Anul școlar va începe cu numeroși directori și directori adjuncți noi de școli și licee

Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Alba a aprobat detașarea în interesul învățământului pentru personalul de îndrumare, conducere și control, respectiv inspectori școlari, directori și directori adjuncți. Ca urmare a adoptării unei noi organigrame a IȘJ Alba, au intervenit modificări în structura posturilor inspectorilor școlari, astfel că o parte dintre inspectorii numiți de către PSD Alba nu se mai regăsesc în noua schemă a inspectoratului școlar.

Cornel Sandu, inspector școlar general al IȘJ Alba, ne-a comunicat numele noilor inspectori școlari: inspector școlar pentru educație timpurie (1 normă) – Loredana Stan (GPP Step by Step nr. 12 Alba Iulia). Alături de Ana Filip (1 normă), inspector școlar învățământ profesional și tehnic (0,5 normă) va fi Cristian Dincă (fost director la Colegiul Economic „D. P. Marțian” Alba Iulia), care va deține și 0,5 normă ca inspector pentru managementul resurselor umane în același compartiment cu Constantin Negucioiu (1 normă). Gabriela Marina, inspector pentru activități extrașcolare va avea normă întreagă, nu doar 0,5 normă, iar inspector școlar pentru dezvoltarea resurselor umane  va fi Mariana Pereanu (1 normă), o altă normă fiind desființată.

Totodată, în fișa postului Eugeniei Ignat – inspector școlar pentru învățământ particular și alternative educaționale (1 normă) – au fost incluse și atribuțiile inspectorului școlar pentru educație permanentă, post care s-a desființat (0,5 normă).

Elit - Gustul Desăvârșit

Ceilalți inspectori școlari au rămas aceeași: inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație (0,5 normă) – Corina Popoviciu, inspector școlar pentru învățământ primar (1 normă) – Ștefan Mezei, inspector școlar de limba română și limbi clasice (1 normă) – Gabriela Gâlea, inspector școlar de limbi moderne (1 normă) – Camelia Oniga, inspector școlar de matematică – informatică (1 normă) – Ionel Trifon, inspector școlar de fizică – chimie – biologie (1 normă) – Mihaela Mateescu, inspector școlar de istorie-socio-umane și geografie (1 normă) – Ștefan Teompa, inspector școlar de arte (0,5 normă) – Daniela Fivi Rus, inspector școlar de religie (0,5 normă) – Nicolae Bolea, inspector școlar de educație fizică și sport (1 normă) – Mihai Negrescu, inspector școlar pentru învățământ special (0,5 normă) – Monica Paul, inspector școlar pentru management instituțional (1 normă) – Adriana Boghici – Borgogni, inspector școlar pentru proiecte educaționale (1 normă) – Alina Miron, inspector școlar pentru minoritatea maghiară și germană (0,5 normă) – Timea Nagy, inspector școlar pentru minoritatea rromă (0,5 normă) – Daniela Petaca.

Nouă colegii, licee și școli gimnaziale vor avea directori noi

Cu această ocazie, au fost numiți în funcții mai mulți directori și directori adjuncți noi, astfel:

Adina Mihaiela Simioană – director la Școala Gimnazială Mogoș, Gheorghe Georgescu – director și Mirela Delia Banciu – director adjunct la Școala Gimnazială „Ovidiu Hulea” Aiud, Diana Vasiu – director adjunct la Liceul de Arte „Regina Maria” Alba Iulia, Iulia Iftime Paulescu – director și Maria Radu – director adjunct la Școala Gimnazială nr. 2 Sebeș, Laura Irimie – director la Școala Gimnazială Șona, Marcela Elena Bîrlog – director la Școala Gimnazială Stremț, Florina Maria Comșa – director la Școala Gimnazială Mihalț, Simona Boncuțiu – director adjunct la Școala Gimnazială Câmpeni, Georgeta Bordeu – director Grădinița cu Program Prelungit nr. 11 Alba Iulia.

Totodată, ca urmare a promovării fostului director Cristian Dincă, la conducerea Colegiului Economic „D.P. Marțian” au fost numiți ca director Mihaela Basarabă – fost director adjunct, iar locul ei va fi ocupat de Anca Moghiroiu. Succes!


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

Accident rutier pe Valea Oltului: O femeie și un copil de numai 7 ani, răniți, în urma unei coliziuni frontale între o mașină și un autocamion

Publicat

în

Accident rutier pe Valea Oltului: O femeie și un copil de numai 7 ani, răniți, în urma unei coliziuni frontale între o mașină și un autocamion

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 23 mai, pe Valea Oltului, unde un autoturism și un autocamion s-au ciocnit frontal. În urma evenimentului rutier, o femeie și un copil de 7 ani au fost răniți.

„Pe Drumul Naţional 7, la km 191+360 m, în localitatea Seaca, a avut loc un eveniment rutier în care este implicat un autoturism şi un autocamion, fiind vorba de o coliziune frontală. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a două persoane”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Cătălina Cimpoeru.

Elit - Gustul Desăvârșit

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, una dintre victime a rămas încarcerată în autoturism, pentru scoaterea ei intervenind echipajul de descarcerare.

„În urma impactului au rezultat două victime, din care o femeie încarcerată şi un copil de aproximativ 7 ani, scos din autoturism de persoane care se aflau la faţa locului. Femeia a fost extrasă şi predată echipajul SAJ de la faţa locului, pentru a fi evaluată. Acesta este conştientă, însă prezintă multiple fracturi la nivelul membrelor inferioare”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri de mers, poliţiştii Serviciului Rutier cercetând zona pentru a stabili cu exactitate cauza producerii evenimentului.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

ALERTĂ| Primul român CONFIRMAT cu variola maimuței: Unde se afla

Publicat

în

Primul român CONFIRMAT cu variola maimuței: Unde se afla

Un prim cetățean român a fost diagnosticat cu variola maimuței. Este vorba despre un bărbat care trăiește în Marea Britanie și a fost diagnosticat în Grecia, acolo unde plecase în vacanță.

Bărbatul infectat cu variola maimuței a prezentat febră mare acum câteva zile împreună cu o erupție cutanată pe partea superioară și inferioară a corpului. Imediat, suspiciunea a fost de variolă a maimuței și autoritățile sanitare din Kefalonia au intrat în alertă; în primul rând la hotel, apoi la spital. Prietena bărbatului este suspectă și ea, este internată în spital, dar deocamdată nu are simptome.

„Nu avem alte cazuri, dar din păcate, vă anunț în exclusivitate, avem primul caz de lepră în Grecia! Primul caz de lepră în Grecia a fost anunțat oficial, acum o oră, de Ministerul Sănătății de la noi”, a declarat medicul Nikos Koudounis, duminică seara, la Digi24.

Elit - Gustul Desăvârșit

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO| Președinta Ungariei, poză în Alba pe Piatra Secuiului, cu borna vopsită în culorile naţionale maghiare

Publicat

în

Președinta Ungariei, poză în Alba pe Piatra Secuiului, cu borna vopsită în culorile naţionale maghiare

În cursul zilei de ieri, 21 mai, președinta Ungariei, Novák Katalin, s-a pozat cu o bornă vopsită în culorile Ungariei de pe muntele Piatra Secuiului, în județul Alba.

Katalin Novak s-a fotografiat cu una din cele două borne de pe munte, vopsită în culorile naţionale maghiare. Piatra Secuiului este o destinaţie turistică foarte cunoscută, bornele de pe culmea montană fiind de zeci de ani în centrul unei dispute între români şi maghiari.

Sunt vopsite periodic, fie în culorile naţionale ale României, fie în cele ale Ungariei.

Elit - Gustul Desăvârșit

Cu această ocazie, Katalin Novak a prezentat şi o diplomă scrisă în limba maghiară care atestă faptul că a escaladat vârful românesc de 1130 de metri şi transmis mesajul: ”Am ajuns pe vârf, la 1130 metri.

CITEȘTE ȘI: Senatorul PSD Călin Matieș a pus o imagine înrămată cu Avram Iancu, la baza statuii principelui transilvănean Gábor Bethlen, de Ziua Unităţii Reformate Maghiare

M-am simţit bine să fac drumeţii după sărbătoarea comună”. În prima parte a zilei, preşedinta Ungariei a participat, la Alba Iulia, la sărbătoarea dedicată marcării a 400 de ani de la înfiinţarea de către principele Bethlen Gabor, a Colegiului Reformat din oraş.

În Cetatea Alba Iulia a fost dezvelită şi o statuie a fostului principe al Transilvaniei. Într-un mesaj transmis de agenţia de presă Hirado, şefa statului maghiar îi dă şi o replică ministrului român de Externe, Bogdan Aurescu, care sancţionase o declaraţie anterioară a Katalinei Novak, potrivit căreia prioritatea ei este să reprezinte ”toţi maghiarii, indiferent dacă trăiesc înăuntrul sau în afara graniţelor”. „Potrivit dreptului internaţional, un stat nu poate să îşi aroge drepturi de orice fel în raport cu cetăţenii altui stat”, a reacţionat atunci MAE, printr-un comunicat. Katalin Novak a mai declarat că ”nu vom tăia niciodată cordonul ombilical dintre patria-mamă şi maghiarii care au ajuns să trăiască în afara graniţelor Ungariei, şi nici nu vom permite, niciodată, ca acesta să fie tăiat”.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare