Rămâi conectat

Curier Județean

Înscrieri bacalaureat 2013 în Alba: Situaţia claselor a XIII-a, a XIV-a şi a celor care au terminat în alte promoţii

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

bacÎnscrierea la examenul de bacalaureat sesiunea iunie-iulie 2013 a reprezentat o preocupare şi pentru cei care au terminat liceul în alte promoţii, pentru elevii de clasa a XIII-a şi pentru elevii de clasa a XIV-a. Din aceste categorii s-au înscris 913 persoane din judeţul Alba.

La examenul de bacalaureat din această sesiune s-au înscris 570 persoane care au terminat liceul anii trecuţi. Aceştia au avut ocazia până acum să dea examenul cel puţin de două ori.

Din elevii de clasa a XIII-a de la seral rută directă au promovat 160 din totalul de 165 adică 97%. Restul de 5 elevi nu au promovat din cauza că 2 au rămas repetenţi, 2 corigenţi, iar unul a rămas cu situaţia neîncheiată. Din cei 160 elevi care au promovat, doar 70 s-au înscris la examenul de bacalaureat adică 43%.

Pe lista înscrişilor în examen se regăsesc şi cei de la şcolile profesionale. Din cei 358 elevi au promovat 262, au rămas corigenţi 90 şi 6 repetenţi. S-au înscris la examen 191 adică 72,9% din totalul celor promovaţi.

Din clasa a XIV-a au promovat 384 elevi, au rămas corigenţi 33, repetenţi 10, au fost exmatriculaţi 2, iar cu situaţia neîncheiată au rămas 6. Doar 82 adică 21,4% din totalul celor promovaţi s-au înscris la examenul de bacalaureat 2013 în această sesiune.

Precizăm faptul că numărul total al celor care s-au înscris la examenul de bacalaureat este 3.408. Din clasa a XII-a s-au înscris 2.495 elevi, iar restul sunt enumeraţi mai sus.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea