Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Înotătoarea Daria Remete (LPS Alba Iulia), medalie de bronz la Cupa României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Daria Remete, înotătoare legitimată la LPS Alba Iulia, a cucerit medalia de bronz în cadrul Cupei României pentru cadeți. Competiția națională s-a desfășurat timp de 4 zile în Bazinul Olimpic din Pitești, la start aflându-se 451 de înotători (166 fete și 285 băieți) de la 62 de cluburi din țară. Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia a participat cu 11 sportivi pregătiți de profesorii Daniela Bob și Nicolae Bob. Cel mai bun rezultat al delegației din Cetatea Marii Uniri a fost obținut de Daria Remete, care a reușit să urce pe treapta a treia a podiumului în proba de 100 metri spate. Antrenată de prof. Nicolae Bob, albaiulianca a mai terminat în două rânduri pe locul 4 în probele de 200 metri mixt și 200 metri bras, clasându-se pe locul cinci în proba de 200 metri spate și pe poziția a șasea în proba de 100 metri bras.

Deși nu au reușit să urce pe podium, au obținut rezultate foarte bune situându-se în primii opt și următorii: *Alexandru Buda: locul patru în proba de 200 metri bras și locul șapte în proba de 100 metri bras; *Daria Adam: locul patru în proba de 200 metri fluture; *Lukas Stâncel: locul cinci în proba de 200 metri mixt și 3 locuri opt în probele de 100 metri liber, 200 metri spate, 100 metri spate; *Armand Enescu: locul cinci în proba de 100 metri spate și locul șapte în proba de 200 metri spate. La sfârșitul competiției echipa Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia s-a clasat pe locul 18 din cele 62 de echipe participante.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Precizăm că la finele acestei săptămâni se va disputa ultimul concurs de înot al anului 2019, la care vor participa cei mai buni 10 înotători din țară la fiecare categorie de vârstă și sex. Întrecerea este organizată de Liga Performanței în Înot, la bazinul de la Izvorani, iar de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia au fost invitați trei sportivi: Daria Remete, Maria Vlad și Armand Enescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea