Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Initiativă inedită într-o comună din județul Alba: Cele mai „făloase” case din localitate, premiate de sărbătorile de iarnă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Initiativă inedită într-o comună din județul Alba: Cele mai „făloase” case din localitate, premiate de sărbătorile de iarnă.

Primăria și Consiliul Local Bucium au demarat o nouă ediție a concursului „Cea mai frumoasă casă împodobită de Crăciun”, urmând să fie premiate cele mai „făloase” locuințe pavoazate cu decoraţiuni de zi şi de noapte cu tematică de sărbători de iarnă pentru exterior, indiferent de mărimea casei.

Citește și: cele mai frumoase mesaje de Craciun și urări de sărbători fericite!

Aceste decoraţiuni trebuie să fie vizibile, să înfrumuseţeze casele şi să atragă atenţia. Laserele sunt acceptate, dacă îndeplinesc aceste condiţii şi sunt însoţite şi de alte decoraţiuni.

Regulamentul este ca și cel de anul trecut, termenul până la care gospodarii trebuie să prezinte pozele cu casele împodobite însoțite de numele de familie și satul din care provin fiind 24 decembrie 2018, în Ajunul Crăciunului.

În 26 – 27 decembrie a.c., membrii comisiei de la Primăria Bucium vor evalua la fața locului casele înscrise în concurs, dar și alte case împodobite, pe care va ajunge să le fotografieze. Evaluarea se face pe baza pozelor sătenilor, juriul ținând cont de estetică, imaginaţie, muncă şi viziune, urmând să decidă câștigătorii în 3 – 4 ianuarie 2019.

Vor fi acordate premii însumând 1.500 de lei: premiul I – 300 de lei, premiul II – 200 de lei, 10 premii speciale – 100 de lei, fiecare, dar și premii surpriză, care vor putea fi ridicate între 4 – 10 ianuarie 2019.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea