Rămâi conectat

Sport

Înfrângere cu cântec din penalty!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În a doua etapă consecutivă, după ce la Reghin au fost egalaţi în minutul 96, aurarii pierd puncte în ultimele secvenţe, pe terenul liderului rulând un adevărat „horror” scandalos pentru trupa de pe Ampoi. După ce portarul Ovidiu Barna a acuzat dureri la şold şi a fost înlocuit în minutul 25, goalkeeperul de rezervă Cocârcă a văzut cartonaşul roşu în minutul 55 pentru un henţ în afara careului! Între buturi, în disperare de cauză a intrat „veteranul” Nicolae Kiraly (35 ani), fost echipier al ISCT-ului, vizitatorii fiind obligaţi la o improvizaţie extremă şi să joace peste o jumătate de oră în inferioritate numerică. Şi aşa liderul condus de pe bancă de ex-uniristul Marius Popescu s-a făcut de râs, s-a chinuit minute în şir şi când mai erau doar câteva secunde de joc, după ce arbitrul arătase 4 minute de prelungire, izbăvirea a venit dintr-o fază încâlcită (V. Dârjan implicat) şi un penalty in extremis (toate cele 4 goluri înscrise în retur de Seso fiind din lovituri de pedeapsă)!
„E şocant să fii învins de o asemenea manieră! După cum a jucat, Seso n-a afişat faţa unei pretendente la promovare, asta este mergem înainte, deşi am trăit momente dureroase. Înainte de a se acorda penalty, a fost un fault în atac la Al. Popa, a urmat respectiva fază, una interpretabilă, în care centralul a stat, a ezitat şi într-un final a arătat punctul cu var”, a comentat antrenorul Ion Ilie. Pentru CS Zlatna au evoluat următorii: Ov. Barna (25, Cocârcă) – Val. Dârjan, Colcer, G. Toma, Mânecan – Tămăşan (76, Fulea), P. Medrea, M. Neagu, P. Dârjan (87, Al. Popa) – O. Bucur (55, Kiraly), A. Gherman, rezerve Vasinca, Tănase, Borcea. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea