Rămâi conectat

Curier Județean

INFOTRAFIC| Circulație în condiții de iarnă și ninsoare pe 3 drumuri din Alba: Recomandări pentru șoferi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Din cauza ninsorilor și a depunerii de zăpadă pe partea carosabilă, pe DN75, DN1R Scărișoara-Vărtop și DN 67C Transalpina se circulă în condiții de iarnă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, în urma ninsorii viscolite, traficul rutier este oprit pe DN 11 Brețcu (jud. Covasna) – Oituz (jud. Bacău) din cauza unor copaci căzuți pe carosabil. Se acționează pentru remedierea situației.

De asemenea, din cauza depunerii de zăpadă pe partea carosabilă, este instituită restricție de tonaj pentru autovehiculele peste 7,5 tone pe DN 73A Râșnov-Predeal, județul Brașov, acestea fiind redirecționate pe DN1.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare și se circulă în condiții de iarnă în județele:

– Alba (DN75 Scărișoara-Vărtop, DN1R și DN 67C Transalpina);

În contextul atenționărilor meteorologice Cod Galben și Portocaliu, valabile până la data de 18 martie, ora 06:00, ce vizează ploi însemnate cantitativ, vânt puternic, ninsoare și viscol, în toată țara, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos și să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale.

Reamintim că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor, sărbătorită la Sebeș: Intrare liberă pentru vizitarea Casei Zápolya, cel mai vechi și cel mai valoros edificiu laic al orașului medieval

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor, sărbătorită la Sebeș: Intrare liberă pentru vizitarea Casei Zápolya, cel mai vechi și cel mai valoros edificiu laic al orașului medieval Celebrarea în fiecare an, în data de 18 aprilie, a patrimoniului construit al umanității este una dintre inițiativele Consiliului Internațional al Monumentelor şi Siturilor (ICOMOS), demers menit să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea