Rămâi conectat

Actualitate

Informații ȘOCANTE de la POLIȚIE în cazul accidentului feroviar MORTAL: Șoferul nu avea permis, iar maşina era radiată

Unirea Ziarul

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Informații ȘOCANTE de la POLIȚIE în cazul accidentului feroviar MORTAL: Șoferul nu avea permis, iar maşina era radiată

Un tren care circula pe ruta Cluj-Oradea a lovit la trecerea la nivel cu calea ferată din Halta Nădășelu un autoturism în care erau două persoane. Cei doi au murit, iar circulația rutieră a fost blocată pentru o perioadă. Șocant este faptul că șoferul autoturismului nu avea permis auto.

„Conform primelor informații, trenul care circula pe relația Cluj-Napoca – Oradea a surprins în gabaritul caii ferate un autovehicul între haltele Gârbău- Macău. În urma impactului, cei doi ocupanți ai autovehiculului au decedat.

La fata locului se efectuează investigații pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

„În urma verificarilor, s a stabilit că cel care conducea nu avea permis de conducere, iar autoturismul cu care se deplasa era radiat din circulație”, au mai menționat reprezentanții Poliției.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Magistrala 300, la kilometrul feroviar 513, între stațiile CF Gârbău și Viștea, județul Cluj, a avut loc un accident feroviar, în care trenul privat IR 15039 care circula pe ruta Cluj Napoca – Oradea a lovit un autoturism care nu i-a acordat prioritate la trecere la nivel cu calea ferată.

În urma impactului, cele două persoane care se aflau în autoturism au decedat”, anunțau inițial reprezentanții Poliției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație Florin Piersic a suferit o operație complicată la Spitalul Foișor din București. În cadrul procedurii chirurgicale dificile, medicii i-au implantat actorului o proteză temporară dotată cu o pompă de antibiotic, destinată să sterilizeze zona afectată. Evoluția postoperatorie a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea