Informații ȘOCANTE de la POLIȚIE în cazul accidentului feroviar MORTAL: Șoferul nu avea permis, iar maşina era radiată

Paul Voicu - Primar 2020

Informații ȘOCANTE de la POLIȚIE în cazul accidentului feroviar MORTAL: Șoferul nu avea permis, iar maşina era radiată

Un tren care circula pe ruta Cluj-Oradea a lovit la trecerea la nivel cu calea ferată din Halta Nădășelu un autoturism în care erau două persoane. Cei doi au murit, iar circulația rutieră a fost blocată pentru o perioadă. Șocant este faptul că șoferul autoturismului nu avea permis auto.

„Conform primelor informații, trenul care circula pe relația Cluj-Napoca – Oradea a surprins în gabaritul caii ferate un autovehicul între haltele Gârbău- Macău. În urma impactului, cei doi ocupanți ai autovehiculului au decedat.

ELIT

La fata locului se efectuează investigații pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Mihail David - 2020

„În urma verificarilor, s a stabilit că cel care conducea nu avea permis de conducere, iar autoturismul cu care se deplasa era radiat din circulație”, au mai menționat reprezentanții Poliției.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Magistrala 300, la kilometrul feroviar 513, între stațiile CF Gârbău și Viștea, județul Cluj, a avut loc un accident feroviar, în care trenul privat IR 15039 care circula pe ruta Cluj Napoca – Oradea a lovit un autoturism care nu i-a acordat prioritate la trecere la nivel cu calea ferată.

În urma impactului, cele două persoane care se aflau în autoturism au decedat”, anunțau inițial reprezentanții Poliției.

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...