Rămâi conectat

Actualitate

Informare METEO: Viscol și ninsori la munte, precipitații mixte și intensificări ale vântului, în restul teritoriului, până luni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

anmAdministrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o informare meteo de vreme rea, valabilă până în seara zilei de luni, în toată țara.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 29 octombrie, ora 10:00 –  31 octombrie, ora 23:00, se vor semnala intensificări ale vântului și ninsori la munte.

”Începând din cursul nopţii de vineri spre sâmbătă (28/29 octombrie), la munte vântul se va intensifica treptat”, precizează ANM.

Sâmbătă, duminică și luni, mai ales în zona Carpaților Meridionali și Orientali vor fi intervale de timp în care va ninge și vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de peste 60 – 80 km/h, viscolind și spulberând ninsoarea.

Potrivit ANM, vor fi intensificări temporare ale vântului și în restul teritoriului, unde rafalele vor atinge 50 — 60 km/h, iar duminică și luni (30 și 31 octombrie), îndeosebi în Maramureș, Transilvania și Moldova, trecător, se vor semnala precipitații mixte.

În dimineața zilei de sâmbătă, 29 octombrie, meteorologii vor actualiza informarea privind evoluția și intensitatea vântului și a ninsorilor din zona Carpaților Meridionali și Orientali. (C.M.)

sursa: meteoromania.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea