Rămâi conectat

Actualitate

Înființarea Poliției Animalelor – Marcel Vela: ”Avem o speranţă şi vă spun că şi o certitudine”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri seară, că există deja o certitudine în privinţa înfiinţării Poliţiei animalelor şi că aceasta ar urma să funcţioneze în cadrul structurilor de Ordine Publică, conform News.ro.

Cruzimea față de animale e un semn clar că un copil poate deveni un infractor periculos la maturitate. E ceea ce americanii numesc triada criminală, iar toți cei care comit astfel de acte sunt atent supravegheați. La noi, doi copii au aruncat un câine de la etajul zece al unui bloc. Pedeapsa? Părinții lor au fost amendați cu câte 1.000 de lei.

Marcel Vela a fost întrebat, vineri seară, dacă există vreo speranţă pentru înfiinţarea Poliţiei animalelor, în România, ministrul răspunzând că deja a avut o discuţie pentru a crea un grup de lucru care va avea ca sarcină construirea unui departament dedicat protejării animalelor.

”Avem o speranţă şi vă spun că şi o certitudine”, a afirmat ministrul.

Acesta a anunţat demararea procedurilor pentru înfiinţarea grupului de lucru care să se ocupe de acest subiect.

”Chiar astăzi, vineri, am demarat o discuţie pentru a înfiinţa grupul de lucru, cel care să consulte societatea civilă, pe toţi iubitorii de animale, pe toţi cei care s-au implicat în salvarea şi protecţia animalelor, pentru a fi parte, pentrua fi ctitori, dacă vreţi, în această formă pe care noi o gândim”, a mai afirmat ministrul.

Vela a precizat că Poliţia animalelor ar urma să funcţioneze în cadrul structurilor de Ordine Publică.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea