Rămâi conectat

Societate

Inedit la Alba Mall: „Cadoul din Cutia de Pantofi” pentru copii nevoiaşi

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în perioada 4 – 15 decembrie 2012, la Alba Iulia se va desfăşura Campania umanitară ShoeBox – Cadoul din Cutia de Pantofi. ShoeBox este o inițiativă de ajutorare a copiilor orfani, proveniți din familii dezorganizate sau prea sărace ca să le poată face viaţa mai uşoară. Aflată la cea de-a VI-a ediţie, această campanie se desfăşoară în mai multe oraşe din ţară iar la iniţiativa companiei Teel-us Consulting şi a Primăriei Municipiului Alba Iulia, în acest an albaiulienii pot aduce şi ei un zâmbet pe buzele copiilor nevoiaşi.

„În perioada sărbătorilor de iarnă, când toți copiii primesc cadouri vrem să aducem zâmbetul și pe fețele acestor copii. Cei care vor dona cutii cu cadouri la sediul campaniei din Alba Mall, spaţiul „Atelier Creativ” pot cumpăra și obiecte hand made realizate de voluntarii Centrului Județean de Voluntariat Alba susținând astfel această cauză nobilă”, au transmis organizatorii.

Cei care se vor alătura campaniei şi vor face donaţii  au nevoie de:

*cutie goală de pantofi
*hârtie de împachetat cadouri
*foarfecă/cutter
*timp şi bani pentru shopping sau sortarea lucrurilor din casă pe care vrei să le dăruieşti
*răbdare

După ce cutia si capacul sunt frumos ambalate, începi să pui în cutie tot ce doreşti să cumperi sau ai prin casă şi poţi dărui, precizând pe o etichetă vârsta şi sexul copilului pentru care este potrivit cadoul.

Cutiile  cu cadouri se colectează la Alba Mall, în spatiul Atelier Creativ,  în perioada 4-15 decembrie, între orele 16.00 – 20.00. După data de 15 decembrie, cutiile vor fi donate copiilor din familii nevoiaşe din oraş.

Campania este organizată cu sprijinul şi participarea Centrului Comercial Alba Mall, organizaţiilor care susţin Atelier Creativ, Centrului Local Axente Sever-organizația Cercetașii României, Centrului Județean de Voluntariat Alba, Asociației Alba Manche Împreună și Asociației Civillia şi Agora,


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea