Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Industria Galda de Jos, „start” sub comanda lui Himcinschi | Lupșan, Vl. Domșa, Borșai și D. Maier, noutățile găldenilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos, „start” sub comanda lui Himcinschi, noul antrenor principal al divizionarei terțe. D. Lupșan, Vl. Domșa, Borșai și D. Maier au fost noutățile găldenilor la reunire

Industria Galda de Jos s-a reunit sub comanda noului antrenor principal Adorian Himinschi, cel care l-a substituit pe banca tehnică în această pauză competițională pe Doru Oancea. Cu gândul la evitarea retrogradării, gruparea “galben-albaștrilor”, care iernează pe penultima poziție a ierarhiei Seriei 9, i-a avut ca noutăți la primul antrenament al anului pe mijlocașul D. Lupșan (31 de ani, Hidro Mecanica Șugag), portarul D. Maier (n. 2005, CSU Alba Iulia, revenire după 6 luni), fundașul lateral R. Borșai (n. 2001, ex-GT Sport Alba Iulia) și teiușeanul Vl. Domșa (20 de ani, fost la CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia sezonul trecut).

Sunt încrezător și totodată optimist. Cunosc valoarea lotului, ne dorim și câteva transferuri, mă bazez că putem crește în primăvară”, a spus Himcinschi.

La întâlnire a fost prezent și primarul Romulus Raica, acesta dându-le asigurări jucătorilor că va exista finanțare și pentru partea a doua a campionatului, inclusiv pentru achitarea celor 3 salarii restante, datorii cu care s-a intrat în vacanță.

*Grosu, spre Metalurgistul Cugir

Au fost prezenți 23 de jucători, absentând mijlocașii P. Medrea și Grosu. Primul dintre aceștia ar fi o propunere pentru funcția de antrenor secund, în cazul în care programul îi va permite, o discuție lămuritoare urmând să se poarte în această săptămână. Al doilea, jucător under, se găsește pe lista de achiziții a Metalurgistului Cugir, motiv pentru care nu a participat la reunirea echipei cu care se află sub contract până la vară. Să mai adăugăm faptul că președintele Gligor Udrea va continua activitatea la divizionara terță, deși și-a anunțat demisia, iar Dan Comșa va părăsi formația nou-promovată, în semn de solidaritate cu Doru Oancea, din staff-ul căruia a făcut parte.

Lotul prezent: Căt. Suciu, Kelachukwu, D. Maier – Juncan, Potopea, Șt. Radu, Căt. Ivașcu, Oneț, B. Popescu, D. Lupșan, Borșai, Frențiu, Circov, Grecu, Giorgiu, Oniche, Puha, Cioară, Baghiu, An. David, S. Mureșan, Vl. Domșa, Stănilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea