Rămâi conectat

Sport

Industria Galda de Jos îl pierde şi pe portarul Cătălin Ştef, ce renunţă la fotbal! Jucătorii lui Paul Ciucă îşi primesc restanţele săptămâna viitoare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Divizionara terţă Industria Galda de Jos a încheiat turul campionatului pe ultima treaptă a podiumului, cu toate că înfrângerea drastică cu „U” Cluj a lăsat un gust amar.

„Campioana” deplasărilor, cu 19 puncte strânse pe terenuri străine, încheie anul aşa cum l-a început, cu probleme financiare, care însă se vor rezolva în cursul săptămânii viitoare. Zilele trecute Cernea şi compania au primit un salariu, iar în perioada următoare îşi vor încasa şi celălalt salariu, alături de cinci prime.

Din păcate, în partea a doua a campionatului, antrenorul Paul Ciucă nu se va mai baza pe portarul Cătălin Ştef. Goalkeeperul în vârstă de 28 de ani, unul dintre veteranii echipei, cu care a promovat în 2014 în Liga a 3-a, va renunţa la activitatea fotbalistică şi va pleca anul viitor, alături de familie, în Germania la muncă. „Moda” nu este nouă la Industria, în trecut alţi doi jucători, Cristian Bodea şi Silviu Boloş abandonând „sportul rege” pentru a munci peste hotare. De asemenea vara trecută, Vonya, Căt. Ştef şi Cernea au muncit câteva luni în străinătate, ratând bună parte din pregătiri. Şi fundaşul Bogdan Rodean intenţionează să plece la muncă, însă, după toate probabilităţile, va evolua şi în partea secundă a campionatului. „Este o pierdere importantă pentru Industria Galda, practic Cătălin Ştef se identifică cu echipa noastră, fiind un jucător emblematic al Galdei fotbalistice”, a declarat antrenorul Paul Ciucă, data reluării pregătirilor fiind 15 sau 22 ianuarie 20187, în funcţie de starea meteo.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea