Rămâi conectat

Ştirea zilei

Inculpații din dosarul ”Bătăușilor din Cugir” revin după gratii cu ”ajutorul” polițiștilor și jandarmilor

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Trei dintre aceștia au fost prinși, alți 5 sunt căutați de de oamenii legii

La data de 22.08.2013, în baza mandatelor de arestare preventivă emise de Curtea de Apel Alba Iulia, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei oraşului Cugir şi a jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Alba, au procedat la căutarea, depistarea, identificarea şi reţinerea inculpaţilor  C. Mircea Adrian, de 32 de ani, S. Viorel, de 46 de ani, şi S. Viorel, de 34 de ani, toţi din Cugir.

Aceștia sunt posesori ai unor mandate de arestare preventivă emise de Curtea de Apel Alba Iulia, pe o perioadă de 30 zile, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi deosebit de grav, faptă prevăzută de art. 20 C.P., rap. la art. 174, 175 lit. a şi i, art. 176 lit. b, C.P., ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni.

Cei trei inculpaţi sunt cercetaţi într-un dosar aflat în faţa de judecată, pentru fapte comise în data de 25 aprilie 2011 la o discotecă din Cugir şi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Alţi 5 inculpaţi, în acelaşi dosar, pe numele cărora Curtea de Apel Alba Iulia a emis mandate de arestare preventivă, sunt căutaţi în vederea executării mandatelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea