Rămâi conectat

Sport

Incredibil, FRF a modificat programul play-off în „fotbalul mic” *Metalurgistul Cugir joacă totuşi după primul ţintar

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir-Soimii Pancota83Update: La presiunile cluburilor angrenate în competiţie, Federaţia Română de Fotbal a revenit asupra deciziei de a schimba ţintarul iniţial, situaţia devenind o adevărată nebuloasă în birourile federative ale fotbalului. Astfel Metalurgistul Cugir va evolua în continuare după primul ţintar.

O situaţie de tot râsul s-a petrecut înaintea startului play-off-ului în eşaloanele inferioare, FRF modificând ţintarul stabilit iniţial şi anunţat acum câteva zile, situaţie care loveşte din plin şi Metalurgsitul Cugir, unica reprezentantă a judeţului în fotbal. Un lucru este sigur, doar ţintarul primei etape a rămas şi în rest totul s-a dat peste cap!

*Dezavantaj major

În programarea iniţială, Cugirul avea meci cu rivala Naţional Sebiş peste o spătămână, iar acum datele problemei s-au modificat substanţial, în defavoarea echipei din Alba. Ce să ne mai minunăm însă într-un fotbal corupt, cu „boşii” anilor trecuţi după graţii, campioane şi retrogradate stabilite la TAS, echipe înfiinţate peste noaapte şi propulsate direct în elită, sau formaţii care încep campioantul în Liga 1 şi continuă în a doua (Rapid – Chiajna)… Este penibil…

Astfel cugirenii trebuiau să joace runda a doua la Oşorhei (în loc de meci acasă) şi derby-urile cu Naţional Sebiş sunt prevăzute acum, parcă premeditat, în ultima rundă (a 5-a în 9 mai la Cugir şi a 10-a, în 6 iunie în Arad)! „Trăim vremuri foarte ciudate, ajungi de nu mai înţelegi nimic! Povestea cu play-off-ul, cu punctele, cu programul stabilit iniţial şi acum modificat, deranjant tot ce se întâmplă”, a comentat Marius Opric înainte de modificarea „modificărilor”.

Din postura de lider în ierarhia play-off, Metalurgistul Cugir pleacă vineri în cursa spre Liga a 2-a, cu un meci pe Stadionul „CSO”, de la ora 17.00, cu FC Municipal Baia Mare, tocmai formaţia pe care echipa de sub Drăgana a propulsat-o între primele 6 clasate prin victoria de la Zalău. Nou-promovata de sub Drăgana are trei puncte avans faţă de contracandidatele din Arad, Naţional Sebiş şi Şoimii Pâncota.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea