Rămâi conectat

Actualitate

INCONȘTIENȚĂ pe drumurile din Alba: Un bărbat fără permis a LOVIT un vârstnic pe bicicletă, cu un tractor, și a fugit

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCONȘTIENȚĂ pe drumurile din Alba: Un bărbat fără permis a LOVIT un vârstnic pe bicicletă, cu un tractor, și a fugit

La data de 7 iulie 2022, polițiștii din Aiud au intervenit, pe raza localității Hopârta, de unde, printr-un apel pe 112, s-a reclamat faptul că un bărbat de 73 de ani a fost victima unui accident rutier, iar conducătorul autovehiculului care a provocat accidentul a părăsit locul producerii acestuia.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că victima, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, ar fi fost lovită, din spate, de un autovehicul, suferind leziuni corporale. Aceasta a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, iar polițiștii au demarat activitățile specifice în vederea identificării autovehiculului și a conducătorului acestuia.

La scurt timp, polițiștii au identificat un bărbat de 53 de ani, din comuna Hopârta, ca persoană bănuită de implicarea în accident, care ar fi condus un tractor.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar tractorul pe care l-ar fi condus în momentul producerii accidentului nu este înmatriculat sau înregistrat în circulație.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Față de conducătorul tractorului, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției, conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Angajări MASIVE la stat. Peste 3.000 de oameni, într-o singură lună!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Angajări MASIVE la stat. Peste 3.000 de oameni, într-o singură lună! Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în aprilie 2024, de 1.292.549, cu 3.009 mai multe comparativ cu luna anterioară (plus 0,23%), aproape 64% dintre acestea fiind în administraţia publică centrală, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor. Din totalul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea