Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Incinte pentru colectarea deșeurilor la Cugir, cu acces pe bază de cartelă. Investiție de peste 600.000 de lei

Adela Spătar

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Cugir a investit peste 600.000 de lei în efectuarea unor incinte pe domeniul public special amenajate pentru colectarea deșeurilor, cu acces pe bază de cartelă. S-a estimat achiziţionarea unui număr de 15.000 de cartele, câte două pentru fiecare apartament arondat punctului de colectare corespunzător.

Primăria oraşului Cugir a finalizat procedura publică şi a semnat un contract în valoare de 608.010 lei în scopul amenajării unui număr de 59 de incinte de colectare deşeuri cu acces limitat.

Licitaţia a fost adjudecată de societatea Arikan Serv SRL Oradea. Obiectul contractului vizează furnizarea şi montarea unor incinte în care să se amplaseze containerele destinate colectării deşeurilor menajere, care vor fi amplasate pe domeniul public al oraşului Cugir, în punctele stabilite prin hotărâre a Consiliului Local. Acestea vor fi executate din structuri metalice şi vor fi dotate cu sisteme de acces pe bază de cartelă.

Incintele vor fi realizate din structuri modulare demontabile care, în funcţie de necesităţi, vor putea fi extinse şi compartimentate şi vor înmagazina un număr de şase containere pentru colectarea deşeurilor, fiecare având volumul de 1,1 metri cubi. În cadrul acestora vor fi introduse containerele în care se va realiza colectarea separată a deşeurilor, proces care va fi implementat în perioada următoare.

Dimensiunile unei incinte vor fi de 420/37/220 cm, iar deschiderea automatizată a uşilor se va putea face atât din exterior cât şi din interior. Cititorul trebuie să permită citirea unui număr nelimitat de cartele. Acestea ar urma să deţină elemente de securitate care să nu permită multiplicarea de către persoane neautorizate. S-a estimat achiziţionarea unui număr de 15.000 de cartele de acces, câte două pentru fiecare apartament arondat punctului de colectare corespunzător. Incintele sunt montate de către furnizor pe platforme speciale amenajate în acest scop.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea