Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Incidente la Vinţu de Jos: Mureşul – Cuprirom Abrud, întrerupt deoarece Kopandy a fost lovit cu o sticlă din tribune!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mureşul Vinţu de Jos va pierde 0-3, la „masa verde” din cauza spectatorilor, partida contând pentru etapa a 10-a a Ligii a IV-a, de pe teren propriu, cu Cuprirom Abrud, după ce arbitrul C. Aron a fluierat sfârşitul meciului, în prelungirile primei reprize, întrucât Kopandy (de la vizitatori) a fost lovit în cap de o sticlă aruncată din tribună. În acel moment amfitrionii conduceau cu 2-0, goluri Trăscăian şi Răcătăian, iar vizitatorii marcaseră prin Miheţ, iar asistentul Ionuţ Maranda a anulat reuşita pe motiv de ofsaid.

„Romică David a protestat la decizie, iar un spectator a aruncat iniţial în teren cu doză de suc. Un jucător abrudean a luat respectivul obiect şi l-a arucat după gard, iar acelaşi spectator enervat, a reacţionat şi aruncă din tribună cu un pet de 2 litri, plin pe jumătate cu vin, lovindu-l pe Kopandy în cap. Fotbalistul a fost consultat de asistentul medical, Kopandy acuza probleme de ameţeală şi greţuri, iar Aron a decis să fluiere finalul confruntării„, a precizat observatorul Augustin Damian.

Respectivul spectator, care prin gestul său necugetat anulează un rezultat pozitiv al echipei Mureşului, fiind admonestat verbal de jucători se numeşte Adrian Lascu şi a intrat în atenţia poliţiei pentru fapta săvârşită pe stadion.

Am dat gol şi arbitrul a anulat golul în mod eronat, ai noştri au protestat şi s-a aruncat din tribună cu diverse obiecte, între care o sticlă care l-a lovit pe Kopandy în cap, acestuia curgându-i sânge inclusiv din nas„, a apreciat Nicolae Berindei, preşedintele Abrudului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea