Rămâi conectat

Ştirea zilei

INCIDENT RUTIER la Vințu de Jos: O tânără de 21 de ani a lovit cu palmele capota unui autoturism pentru a evita să fie acroșată. Șofer nu avea permis de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un eveniment rutier a avut loc duminică, 14 februarie, în jurul orei 18:30, pe raza localității Vințu de Jos, unde un șofer, care nu deținea permis de conducere, s-ar fi apropiat de o tânără care se deplasa în calitate de pieton, fără să rezulte vătămarea tinerei.

La data de 14 februarie 2021, în jurul orei 18.30, patrula mixtă, formată din polițist și jandarm, constituită la nivelul Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că pe strada Cimitirului din comuna Vințu de Jos a avut loc un eveniment rutier.

Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 61 de ani, din Vințu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, s-ar fi apropiat de o tânără de 21 de ani, din comună, care se deplasa în calitate de pieton, context în care, pentru a evita să fie acroșată, aceasta ar fi lovit, cu palmele, capota autoturismului. În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a tinerei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de acesta, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea