Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Incident electoral stupid în județul Alba. Prima victimă a europarlamentarelor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această dimineață, la doar 15 minute de la începerea programului de votare, procesul electoral în județul Alba a fost marcat de un incident stupid.

Potrivit IPJ Alba este vorba despre un bărbat de 66 de ani din comuna Bistra pe numele căruia a fost întocmit un dosar penal, după ce, deși cu o zi înainte solicitase urna mobilă pentru soţia sa care nu se poate deplasa la secţia de vot, duminică dimineață, la ora 7.15, le-a interzis accesul în locuinţă reprezentanţilor secţiei care se deplasaseră la domiciliul acestuia.

Cazul a fost declinat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni care va cerceta în ce măsură bărbatul se face vinovat de acuzațiile care i se aduc. Infracțiunea pentru care este suspectat bărbatul din Apuseni se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Pe lângă povara îngrijirii unei soții bolnave la pat, bietul bărbat este de astăzi și nelegiuit, riscând o amendă consistentă sau chiar închisoarea,


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea