Rămâi conectat

Ştirea zilei

Închisoare cu suspendare pentru albaiulianul Florin Mihălțan, trimis în judecată pentru trafic de droguri

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

hotarare judecatorMarius Florin Mihălțan, tânărul albaiulian trimis în judecată pentru trafic de droguri și-a recunoscut faptele și a primit o pedeapsă de 1 an și 10 luni închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o durată de 5 ani.

Condamnat inculpatul la pedeapsa de 1 an şi 10 luni închisoare cu aplicarea art. 86/1 Cp pe o durată de 5 ani; confiscat 800 lei şi 1085,6 gr. cannabis; dedus arestul preventiv; dispus punerea de îndată în libertate a inculpatului”, se arată în soluția pronunțată luni de magistrații de la Tribunalul Alba.

Reamintim că tânărul în vârstă de 23 de ani a fost reținut în cursul zilei de marți, 12 noiembrie, în urma unui flagrant și este cercetat pentru trafic de droguri, fiind învinuit că-i aproviziona pe unii consumatori, vânzarea făcându-se cu precădere în unele baruri și cluburi din Alba Iulia. În urma percheziției efectuate de ofițerii BCCO Alba Iulia a fost găsită o cantitate de peste 1 kg de canabis. Au fost identificați peste 10 consumatori care, la rândul lor, au fost audiați de procurori.

Dosarul a fost instrumentat de DIICOT Alba. Mihălțan a fost trimis în judecată la data de 6 decembrie 2013, în stare de arest preventiv, iar soluția a fost pronunțată în data de 20 ianuarie 2014, la al treilea termen de judecată. Decizia magistraților de la Tribunalul Alba nu este definitivă, ea poate fi atacată cu recurs care se va judeca la Curtea de Apel Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea