Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Început an școlar 2023-2024 în ALBA: Controale în școlile din județul nostru, demarate în aceste săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Început an școlar 2023-2024 în ALBA: Controale în școlile din județul nostru, demarate în aceste săptămâni

Prefectul Nicolae Albu a condus astăzi ședința cu reprezentanții instituțiilor publice implicate în pregătirea începerii anului școlar în cele mai bune condiții, în județul Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La întâlnire au participat Cornel Sandu – Inspector școlar general, Alexandru Sinea – Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Alba, Cms. șef Florin Dogaru – Inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Alba și Col. Ovidiu Costea – Inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba.

„Începerea anului școlar 2022-2023 cu asigurarea celor mai bune condiții de studiu pentru elevi reprezintă o prioritate. Controalele în școlile din județul Alba, derulate individual de către instituțiile cu atribuții pe linia autorizare sanitară și la incendiu, sunt în curs de desfășurare, iar cele dispuse prin ordin de prefect vor demara începând cu săptămâna viitoare.

Doresc să subliniez faptul că acțiunile de verificare în unitățile școlare nu se desfășoară doar în perioada premergătoare începutului de an școlar, acestea fiind într-o continuă dinamică, pe parcursul întregului an. Este nevoie să cunoaștem problemele cu care se confruntă unitățile de învățământ, tocmai pentru a putea interveni în rezolvarea cât mai rapidă, acolo unde se poate. Astăzi am avut o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai instituțiilor de control: ISU Alba, IȘJ Alba, IPJ Alba și DSP Alba.

Am primit astfel asigurări că la nivelul județului Alba nu sunt unități de învățământ în care să nu se poată începe procesul educațional”, a precizat prefectul Nicolae Albu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sute de persoane și mașini verificate joi, de polițiștii și jandarmii din Alba: Amenzi de peste 22.000 de lei și 4 permise reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini verificate joi, de polițiștii și jandarmii din Alba: Amenzi de peste 22.000 de lei și 4 permise reținute În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea