Rămâi conectat

Politică Administrație

Începe lupta pentru putere în PNL. Florin Roman: „E nevoie ca de aer de lideri puternici, de o împrospătare a imaginii partidului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Florin Roman, deputatul PNL de Alba a scris duminică, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, că anul 2021 este anul Congresului PNL în care trebuie aleși lideri puternici și este nevoie „ca de aer” de împrospătarea imaginii partidului în contextul în care liberalii au de dus lupte atât cu opoziția cât și cu propriii aliați.

„2021 este anul Congresului și in PNL. Pierderea alegerilor a învolburat apele in partid. Guvernul Cițu are o misiune grea. Cea mai dificilă luptă va fi cea din interiorul guvernului, unde USR luptă cu “garda pretoriană” a lui Barna și Cioloș.

CITEȘTE ȘI: Răzvrătire în PNL: Florin Roman îi acuză pe liberalii din Guvern că au uitat de Marcel Vela și Nelu Tătaru

În Parlament se anunță o luptă pe viață și pe moarte cu un PSD care știe să facă opoziție la baioneta, cu un AUR deja periculos, iar PNL e luat la țintă de toți “partenerii” politici. E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o noua împrospătare a imaginii partidului, pentru ca lupta pentru 2024 a început deja!”, a scris Florin Roman pe Facebook

Poziția lui Florin Roman vine după ce acesta a criticat felul în care PNL și-a ales noii miniștri și a renunțat la Marcel Vela, Nelu Tătaru, Violeta Alexandru, Marcel Boloș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea