Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Încep olimpiadele şcolare judeţene

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La sfârşitul acestei săptămâni, la Şcoala „Ion Agârbiceanu” Alba Iulia va avea loc etapa judeţeană a olimpiadelor şcolare la fizică şi chimie, ne-a informat prof. Erica Corduneanu, inspector şcolar de specialitate la IŞJ Alba. O premieră faţă de anii precedenţi este organizarea olimpiadei judeţene la fizică pentru elevii claselor a VI-a. Olimpiada va avea loc sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 9.00, fiind aşteptaţi să participe la concurs 131 de elevi din clasele VI – XII, din care 30 sunt „debutanţi”, a spus prof. Erica Corduneanu. Etapa naţională se va desfăşura la Arad, între 29 ianuarie şi 6 februarie.
Duminică, 16 ianuarie, de la ora 9.00, tot la şcoala condusă de prof. Gheorghe Cărpinişan, se va desfăşura şi „judeţeana” la chimie, la care s-au înscris 126 de elevi din clasele VIII – XII. Faza pe ţară va fi găzduită de municipiul Timişoara, în intervalul 30 ianuarie – 6 februarie, a mai spus inspectoarea Erica Corduneanu. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AlbaFest® 2024, 31 mai – 2 iunie: RESTRICȚII de circulație pe durata evenimentului. Ce străzi vor fi vizate

Bogdan Ilea

Publicat

în

AlbaFest® 2024, 31 mai – 2 iunie: RESTRICȚII de circulație pe durata evenimentului. Ce străzi vor fi vizate În mai multe zone din Alba Iulia vor fi implementate restricții de circulație pe durata celor trei zile de AlbaFest 2024, care vor avea loc în perioada 31 mai – 2 iunie. Citește și: PROGRAMUL AlbaFest® 2024, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea