Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Incendiu la o casă de locuit din Abrud. Pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

incendiu garaj Alba Iulia (2)Pompierii din Câmpeni intervin, miercuri, începând cu orele 12.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie de pe raza oraşului Abrud.

Potrivit ISU Alba, solicitarea a venit prin apelul de urgență 112.

UPDATE:Pichetul de pompieri Cîmpeni a fost solicitat să intervină, în localitatea Abrud, pe str. Republicii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit o anexă gospodărească (bucătărie de vară), proprietatea lui D.T. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Abrud. Ca urmare a incendiului au ars bucătăria de vară confecționată din material lemnos și acoperită cu tablă, pe o suprafață de aproximativ 15 mp”, a precizat reprezentantul ISU Alba.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă:

– Verificare, reparare, izolarea termica si curatarea periodica a cosurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;

– Cosurile de fum trebuie curatate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;

– Cosurile de fum trebuie izolate termic fata de elementele combustibile ale planseului sau acoperisului (grinzi, astereala de lemn si altele asemenea).

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea