// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Incendiu la Fabrica de Arme Cugir. Evenimentul s-a produs în urma unui scurtcircuit la instalatia electrică de la atelierul de acoperiri galvanice.

 Vineri dimineața, în jurul orei 5:30, serviciul de pază de la Fabrica de Arme Cugir a anunțat la 112 că la atelierul de acoperiri galvanice al societății amintite, s-a declanșat un incendiu.

Sosit la fața locului, un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență(SVSU) Cugir a constatat că evenimentul a avut loc în urma unui scurtcircuit produs la instalația de energie electrică, care alimenta două dintre băile de eloxare a produselor folosite la fabricația armelor.

Potrivit inspectorului SVSU, Mircea Zbutea, se pare că a existat o defecțiune la cablul electric care ținea cele două băi la parametrii optimi de temperatură și pe timpul perioadei de noapte. În urma intervenției pompierilor SVSU( cu material special pentru astfel de situații), incendiul a fost eliminat în timp foarte scurt, societatea alegându-se doar cu întreruperea activității la cele două băi până la remedierea defecțiunii.

  (C.P.)

 

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419