Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Incendiu într-o gospodărie din Alba Iulia. Pagube de 10.000 de lei, după ce a ars acoperișul unui șopron, carne de porc, materiale și scule electrice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

incendiu casa Alba Iulia (9)Un albaiulian s-a ales cu pagube de 10.000 de lei, după un incendiu izbucnit la un șopron din gospodăria sa. Din cauza jarului căzut dintr-un mijloc de încălzire nesupravegheat, au ars acoperișul anexei, 60 de kg de carne de porc și alte materiale și scule depozitate.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit joi seara, la ora 18:07, în loc. Alba Iulia, pe str. Andrei Mureșanu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (șopron/afumătoare), proprietatea lui G.V. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ca urmare a acestui incendiu, au ars acoperișul șopronului care adăpostea afumătoarea confecționat din lemn cu învelitoare de țiglă pe o suprafață de aproximativ 100 mp, aproximativ 60 kg produse din carne de porc și alte materiale și scule electrice care erau depozitate. Au fost salvate 26 de găini. Cauza acestui incendiu o reprezintă jarul căzut dintr-un mijloc de încălzire nesupravegheat sau supraîncălzit.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

– se interzice folosirea afumãtoarelor improvizate ori amplasarea acestora în magazii, șuri, remize, sub șoproane sau lângã materiale combustibile;

– afumãtorile se confecționeazã din zidãrii de cãrãmidã și se vor amplasa independent de celelalte construcții din gospodãrie.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea