Rămâi conectat

Actualitate

Incendii izbucnite la Valea Lungă și Câmpeni, stinse la timp de pompierii ISU Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Popierii ISU Alba au intervenit în acest week-end pentru stingerea a două incendii care au izbucnit la două imobile din localitățile Tăuni și Câmpeni. Cauzele celor două incidente au fost jocul copiilor cu focul, respectiv un coș de fum neizolat termic.

Garda de pompieri Blaj a intervenit vineri, la ora 13.00, în localitatea Tăuni, com. Valea Lungă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (şură), proprietatea lui T.N. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii. Ca urmare a incendiului au ars acoperişul anexei gospodăreşti confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp şi circa 1,5 tone lucernă. Pagubele produse se ridică la circa 1.600 lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 5.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă jocul copiilor cu focul.

 Pichetul de pompieri Cîmpeni a intervenit sâmbătă dimineaţa, la ora 04.49, în oraşul Cîmpeni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit, proprietatea lui C.N. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cîmpeni. Ca urmare a incendiului au ars acoperişul casei de locuit confecţionată din lemn cu învelitoare din tablă şi mansarda confecţionată din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp. Pagubele produse se ridică la circa 200.000 lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 500.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coş de fum neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile din jur.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea