Încă unui cetățean turc fără forme legale de ședere în Alba Iulia, polițiștii i-au impus să părăsească România

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Alba au desfăşurat în data de 9 mai, o actiune cu forţe proprii pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza municipiului Alba  Iulia.

Potrivit IPJ Alba, “astfel, în urma verificărilor efectuate în diferite zone ale municipiului Alba, a fost  depistat cu şedere ilegală, Y.H., în vârstă de 34 ani, din Turcia. Persoana în cauză a intrat în ţară în baza unei vize Schengen, iar la expirarea dreptului de şedere conferit prin viză, nu a părăsit teritoriul României.

ELIT

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Serviciului pentru Imigrări au emis  pe numele cetăţeanului turc o Comunicare  prin care este obligat să părăsească ţara, în termen de 3 zile. Totodată, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 400 lei, conform OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările şi completările ulterioare.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, va continua organizarea unor astfel de acţiuni pe linia combaterii şederii şi muncii ilegale, atrăgând atenţia cetăţenilor străini asupra respectării legislaţiei în vigoare în ce priveşte dreptul de şedere pe teritoriul României.”

Mihail David - 2020

Recent un alt cetățean turc care nu avea forme legale de ședere în județul Alba a fost obligat să părăsească România.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

 foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...