Rămâi conectat

Actualitate

Încă unui cetățean turc fără forme legale de ședere în Alba Iulia, polițiștii i-au impus să părăsească România

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Alba au desfăşurat în data de 9 mai, o actiune cu forţe proprii pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza municipiului Alba  Iulia.

Potrivit IPJ Alba, “astfel, în urma verificărilor efectuate în diferite zone ale municipiului Alba, a fost  depistat cu şedere ilegală, Y.H., în vârstă de 34 ani, din Turcia. Persoana în cauză a intrat în ţară în baza unei vize Schengen, iar la expirarea dreptului de şedere conferit prin viză, nu a părăsit teritoriul României.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Serviciului pentru Imigrări au emis  pe numele cetăţeanului turc o Comunicare  prin care este obligat să părăsească ţara, în termen de 3 zile. Totodată, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 400 lei, conform OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările şi completările ulterioare.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, va continua organizarea unor astfel de acţiuni pe linia combaterii şederii şi muncii ilegale, atrăgând atenţia cetăţenilor străini asupra respectării legislaţiei în vigoare în ce priveşte dreptul de şedere pe teritoriul României.”

Recent un alt cetățean turc care nu avea forme legale de ședere în județul Alba a fost obligat să părăsească România.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, îşi are rădăcinile în tradiţiile dace şi în credinţa într-un fel de zeu al iubirii, a cărui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic şi începutul primăverii. Dragobete, fiul Dochiei, era zeul dragostei şi al bunei dispoziţii. I se mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea