Rămâi conectat

Sport

Încă o lovitură pentru „Him”: portarul junior Robert Mikloș (Becicherecu Mic), achiziționat de Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miklos Performanta Ighiu 1Talentatul portar bănățean Robert Mikloș (ce va împlini 17 ani în  septembrie), campionatul trecut la Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic este ultima achiziție a Performanței Ighiu, pretendentă la promovarea în Liga a 2-a.

Robert este un portar foarte bun, pe care l-am urmărit mereu în ultimul an. În ciuda vârstei fragede, a acumulat experiență competițională, am avut referințe pozitive despre potențialul său și cred că ne va ajuta în viitorul sezon„, a declarat Adorian Himcinschi.

De asemenea, juniorul de bandă dreapta Alexandru Gîţ (ultima dată la Sănătatea Cluj) este înregimentat de Performanţa Ighiu, care se va baza în viitorul campionat şi pe G. Toma, revenit de la Şurianu Sebeş, cu aceştia ajungându-se la 12 jucători noi în lotul lui Adorian Himcinschi, care, pe de altă parte, nu se va mai baza pe R. Moga (absent de la pregătire).

*Junior între buturi

Performanța s-a mișcat inspirat după despărțirea de Roberto Bodea, Mikloș având marele avantaj că poate acoperi și unul dintre cele trei locuri cuvenite juniorilor.

Dacă va fi titularizat Mikloș, atunci Himcinschi va câștiga un senior în câmp. Robert a apărat constant în ultimele două sezoane în ciuda vârstei fragede și a devenit a 11-a achiziție estivală a Performanței.

Dorit și de Ripensia Timișoara și Millenium Giarmata, tânărul goalkeeper a acceptat provocarea venită de la Adorian Himcinschi, fost coleg ca și jucător cu Arpad Mikloș, tatăl acestuia la CFR Timișoara. Anul trecut, pe când era legimat la CS Dumbrăvița, Mikloș a intrat și în atenția echipei Dinamo București.

Robert Miklos este dovada că aşchia nu sare departe de trunchi. Acesta calcă pe urmele tatălui său, Arpad Miklos, portar care a fost legitimat la UMT, Modern Timişoara, Şoimii Timişoara, Dacia Timişoara, Vulturii Lugoj, CFR Timişoara sau Minerul Lupeni.

sursa foto: druckeria.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea