În zilele de 5 – 6 noiembrie 2018: Farmacia „FARMEX” Cugir va organiza un nou eveniment de prevenție și conștientizare a stării de sănătate

După succesul extraordinar al primei ediții desfășurată sub deviza „Un oraș educat, un oraș sănătos”, Farmacia „FARM EX” Cugir organizează o nouă activitate medicală de prevenție, conștientizare a stării de sănătate și testări gratuite.

O inițiativă de mare amploare menită să crească nivelul de educație în comunitatea locală, ce urmează a se desfășura luni și marți, (5, respectiv 6 noiembrie, a.c.) . Conducerea farmaciei a hotarât să iese din nou în stradă alaturi de locuitorii orașului pentru a le oferi sfaturi utile, informații esentiale în prevenirea si tratarea bolilor cardiovasculare + pulmonare precum si sa testarea varstei arteriale si capacitatea pulmonara.

,,Toate aceste preocupări sunt gratuite si le oferim pentru ca asa cum spune si campania marca inregistrata Farmacia Farmex initiata cu ani buni in urma, ne dorim ,,Un oras educat, un oras sanatos” si luptam pentru acest lucru. Aceasta actiune este organizata cu sprijinul partenerului nostru Alphega Farmacie – grupul international al farmaciilor independente. Vă așteptăm luni si marti (5-6 noiembrie 2018) intre 10.30 si 17.30 la cortul amenajat în fața Farmaciei FARMEX- locul unde sanatatea dumneavoastra este prioritara, o farmacie unde primesti mereu mai mult decat produse farmaceutice”, este mesajul farmaciei pentru comunitatea cugireană. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...