Rămâi conectat

Curier Județean

În weekend-ul trecut, 5 șoferi care conduceau sub influența alcoolului au rămas fără carnet

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de consumul de alcool precum şi pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice.

5 conducători auto au fost depistaţi conducând sub influenţa alcoolului, acestora fiindu-le suspendate permisele de conducere, în urma testărilor cu aparatul etilotest, pentru 3 dintre ei fiind constatate valori de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care le-au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

De asemenea, poliţiştii au constatat 174 de abateri contravenționale de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, pe care le-au sancţionat cu amenzi în valoare totală de 26.675 lei şi au reţinut 4 certificate  de înmatriculare, toate pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amenzi de peste 1,4 milioane lei date de ISU Alba, în primele trei luni ale anului: Controale la unități de turism, asistență socială, cluburi și magazine. Principalele ereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenzi de peste 1,4 milioane lei date de ISU Alba, în primele trei luni ale anului: Controale la unități de turism, asistență socială, cluburi și magazine. Principalele ereguli constatate În perioada 01.01.2024 – 31.03.2024 inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba, au desfășurat un număr de 179 controale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea