Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În weekend, „Cupa Blajului” la volei, participă Volei Alba Blaj, Ştiinţa Bacău, Medicina Tg. Mureş şi Unic Piatra Neamţ

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 6-8 septembrie, 4 echipe de prima ligă C.S. «U» Medicina C.S.S. Tîrgu Mureș, V.C.Unic L.P.S.Piatra Neamț și campioana en-titre C.S.Știința Bacău, se vor bate pentru „Cupa Blajului” la volei.

Începând de vineri, 6 septembrie, sala de sport a Liceului Timotei Cipariu găzduiește turneul amical de volei feminin “ Cupa Blajului”.La competiția organizată de C.S. Volei Alba-Blaj vor mai participa  alte 3 formații din Divizia A1 . Organizatorii se așteaptă ca partidele să fie unele extrem de disputate având în vedere că la turneu participă cluburi de prim rang în voleiul românesc. Deasemenea competiția se dorește a fi un prim barometru al modului în care echipele au reușit să se omogenizeze după perioada de pregatire din ultima luna.

*Participă campioana

Programul turneului este următorul:

*Vineri , 6 septembrie,  17.00   C.S.Volei Alba-Blaj – C.S. « U » Medicina C.S.S.Tîrgu Mureș

19.00   C.S.Știința Bacău – V.C.Unic L.P.S.Piatra Neamț

*Sâmbătă, 7 septembrie,  17.00   C.S.Știința Bacău  – C.S. « U » Medicina C.S.S.Tîrgu Mureș

19.00  C.S.Volei Alba-Blaj – V.C.Unic L.P.S.Piatra Neamț

*Duminică, 8 septembrie 9.00   C.S. « U » Medicina C.S.S.Tîrgu Mureș – V.C.Unic L.P.S.Piatra Neamț

11.00  C.S.Stiința Bacău – C.S.Volei Alba-Blaj

*Duminică seara, în parcul „Avram Iancu” – spectacol şi prezentarea lotului

Duminică seara, începând cu ora 18.00, în Parcul „Avram Iancu” din Blaj va avea loc prezentarea oficială a echipei Volei Alba Blaj, în cadrul unui spectacol de sunet şi lumini. Altfel, voleibalistele blăjene au câştigat „Cupa Universitatea Cluj” cupă ce a învins cu 4-0 pe Penicilina Iaşi şi 3-0 pe echipa gazdă Universitatea Cluj, A fost debutul jocurilor de verificare şi, după turneul din „Mica Romă”, vor urma alte două participări, la patrulaterele de pregătire de la Tg. Mureş şi Bacău.

Volei Alba Blaj va începe stagiunea cu dubla împotriva nou-promovatei Municipal Târgovişte, în Cupa României (28 septembrie, 5 octombrie) – primul meci acasă care le-a înregimentat pe Irina Horeică, Bojana Stojkovic şi Marija Sandic (Volei Alba Blaj), în vreme ce întâiul meci din campionat va fi în 5 octombrie, acasă cu Penicilina Iaşi.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea