Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În Vinerea Patimilor începe play-off-ul *Astăzi, ora 17.00, Metalurgistul Cugir – FC Municipal Baia Mare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir-Unirea Jucu61Din postura de lider în ierarhia play-off, Metalurgistul Cugir pleacă astăzi în cursa spre Liga a 2-a, cu un meci pe Stadionul „CSO”, de la ora 17.00, cu FC Municipal Baia Mare, tocmai formaţia pe care echipa de sub Drăgana a propulsat-o între primele 6 clasate prin victoria de la Zalău. Nou-promovata de sub Drăgana are trei puncte avans faţă de contracandidatele din Arad, Naţional Sebiş şi Şoimii Pâncota. „Este întâiul joc din această fază a competiţiei, am uitat de precedentele două dueluri directe, pentru că va fi cu totul altceva. Categoric ne dorim a 9-a victorie consecutivă şi să continuăm pe aceeaşi linie”, a spus antrenorul Marius Opric, ce nu a mai pierdut de 11 partide!

*Haos „marca FRF” cu programul!

O situaţie de tot râsul s-a petrecut înaintea startului play-off-ului, FRF modificând ţintarul stabilit iniţial, pentru ca apoi, la presiunea cluburilor să se revină la primul ţintar. Firesc, această decizie a stârnit nemulţumirea cugirenilor, care erau obligaţi să dispute derby-ul cu Naţional Sebiş în ultima rundă! „Trăim vremuri foarte ciudate, ajungi de nu mai înţelegi nimic! Povestea cu play-off-ul, cu punctele, cu programul stabilit iniţial şi acum modificat, deranjant”, a comentat Marius Opric.

*”Vrem să fim lăsaţi să jucăm fotbal”: Petric

Trei absenţe semnificative în tabăra amfitrionilor: Iul. Cristea (suspendat), Trăşcan (bolnav) şi M. Neagu (probleme de sănătate), dar va reveni Potopea după suspendare şi Cl. Oara. În sezonul regulat, Cugirul a câştigat detaşat duelurile cu maramureşenii, 6-2 şi 4-1, dar acum sunt alte coordonate. „Am încheiat un prim «ciclu» extraordinar, iar la finele stagiunii am ieşit campioni, după o serie de senzaţie ce va rămâne în istorie. O echipă nou-promovată cu 8 victorii consecutive, niciun meci pierdut întrun retur întreg, cel mai bun atac, sunt lucruri mari, care aduc cinste oraşului Cugir. Urmează play-off-ul, acolo unde sper că vom fi lăsaţi să jucăm fotbal, iar la finele sezonului sunt convins că dacă toate jocurile se vor disputa pe teren, Cugirul lv rămâne pe locul întâi.Trebuie să fim alături de aceşti băieţi minunaţi de care suntem foarte mândri şi fac apel în numele întregii echipe către toţi cugirenii: veniţi alături de noi şi susţineţi-ne necondiţionat. Datorită acestei echipe, numele oraşului nostru a fost purtat cu cinste în toată ţara. Au demonstrat că merită, nu staţi nepăsători. Luptăm pentru voi, luptăm pentru Cugir!”, este mesajul lui Bodgan Petric, directorul sportiv al Metalurgistului Cugir înaintea startului unui sezon încins.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea