Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

În Vinerea Patimilor, de la ora 18.00, baschet feminin CSU Alba Iulia – CSM Mare *Meciul doi pentru medaliile de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 

CSM Satu Mare, echipa lui Dan Fleşeriu conduce cu 1-0 în duelul pentru medaliile de bronz în Liga Naţională de baschet feminin, iar trupa lui Miroslav Popov este obligată să se impună în Vinerea Mare (3 mai, ora 18.00), în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru a avea şansa de a juca meciul decisiv, cel de-al treilea.

CSM Satu Mare a învins CSU Alba Iulia în primul meci al finalei mici din Liga Naţională de baschet feminin, cu scorul de 72-69 (26-17, 14-14, 15-18, 17-20). La Satu Mare a fost o partidă de luptă, în care albaiuliencele au plătit tribut startului modest, însă, iarăşi, un cuvânt de spus a avut arbitrajul, în momentele cheie. Al 13-lea meci direct între cele două combatante a fost unul ghinionist pentru studentele din Cetatea Marii Uniri, care nu s-au regăsit în primul sfert adjudecat de sătmărence, scor 26-17.

*Victorie obligatorie, altfel adio bronz

În cazul unui eşec, pentru CSU Alba Iulia sezonul se va încheiat automat, baschetbalistele vor intra în vacanţă, iar echipa „amicului” Dan Fleşeriu va urca pe ultima treaptă a podiumului. „Am avut o mare problemă cu arbitrajul în acest prim meci şi sperăm să nu mai trecem prin aşa ceva, pentru că am muncit onest pe teren. Este un meci dificil pentru noi în conjunctura în care suntem obligaţi să câştigăm pentru a mai avea şanse la medalia de bronz. CSM Satu Mare este o echipă puternică, a terminat sezonul pe locul trei, dar nu este invincibilă. Fetele trebuie să rămână concentrate, să învingă în acest joc”, a afirmat antrenorul sârb Miroslav Popov. „În condiţiile în care jucăm acasă şi vom fi mai atenţi în defensivă avem toate şansele să împingem «finala mică» în meciul decisiv. Am demonstrat şi la Satu Mare, în primul joc, că ne putem măsura forţele cu vicecampioana”, a declarat Petru Eleş, directorul sportiv al CSU Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiții cu o zi înainte de Florii: Se fac plăcinte cu mere și se dau de pomană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiţii în sâmbăta Floriilor – se fac plăcinte cu mere şi se dau de pomană • Istoricul sărbătorii „Moșii de Florii” Sâmbăta lui Lazăr este sărbătorită de creștini-ortodocși cu o zi înainte de Duminica Intrării lui Hristos în Ierusalim (Duminica Floriilor) și reprezintă puntea de legătură între Postul Paștelui și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea