Rămâi conectat

Cultură Educație

În urma celor trei cazuri diagnosticate, Grădinița cu Program Prelungit nr. 13 Alba Iulia a luat toate măsurile de prevenire a răspândirii scarlatinei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Având în vedere articolul din mass-media, de luni 4 matie 2019, transmis de către Direcția de Sănătate Publică, cu privire la existența posibilelor cazuri de scarlatină, dorim să informăm părinților preșcolarilor înscriși la Grădinița cu Program Prelungit nr. 13 Alba Iulia, că s-au luat toate măsurile de prevenire a răspândirii acestei infecții, la fel cum a fost precizat și în articolul menționat.

Acțiunea de marți, 5 martie 2019, de recoltare de exudat faringian pentru contacții cazurilor suspecte (copii și cadre didactice) a fost una dintre măsurile luate în favoarea preșcolarilor și nu ne-am dorit să creeze panică sau neliniște în rândul părinților. Această acțiune a fost facilitată de reprezentanții D.S.P., în urma solicitării și comunicării permanente care există între grădiniță și această instituție, dorind astfel să scutim părinții de costul și deplasarea către laboratoarele private pentru efectuarea analizei.

Pe această cale, ținem să menționăm, să întărim faptul că se depun toate eforturile și se fac toate demersurile necesare pentru menținerea sănătății și siguranței preșcolarilor din unitatea noastră de învățământ.

Prof. Laura Mihaela Fotin, director G.P.P. nr. 13 Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea