Rămâi conectat

Sport

În semifinalele Cupei României, Volei Alba Blaj – CSM Tîrgoviște 3-1 | Mâine, marea finală, cu rivala CSM București!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj s-a calificat în finala Cupei României, după ce a învins în penultimul act pe CSM Tîrgoviște, scor 3-1 (15-25, 25-20, 25-20, 25-17), în Final Four-ul de la Bacău. Adversara echipei din „Mica Romă” va fi rivala CSM București (3-0 în cealaltă semifinală, cu Știința Bacău), tocmai gruparea ce a cucerit titlul național în detrimentul Blajului.

Partida se va disputa mâine, în direct la Digi Sport 4, de la ora 14.30, iar Volei Alba Blaj încearcă să cucerească al doilea trofeu intern ca și importanță.

Cu gândul parcă la Final Four-ul Champions League de la București, din 5-6 mai, echipa lui Zakoc nu a existat în primul parțial, când a fost dominată copios, oponentele conducând cu 7-1, 13-5 și 16-7!

Blajul se trezește la realitate, intră în meci, iar aspectul jocului se schimbă fundamental în al doilea set, unul la discreția vicecampioanei. După ce s-a restabilit egalitatea, în al treilea parțial s-a mers cap la cap, echilibrul fiind prezent de la 9-9, la 13-13 și 19-19, când ardelencele reușesc să se desprindă.

Cu Collar, fosta echipieră a Blajului, în zi de grație (31 de puncte!), gruparea de lângă Turnul Chindiei  a dat impresia că nu s-a predat, dar Volei Alba Blaj a menținut ritmul și s-a distanțat la 20-14.

Au evoluat pentru Blaj: Lena Moellers – Aleksandra Crncevic (19 p), Ana Cleger (23 p), Mariana Aquino (4 p), Nneka Oniejekwe (9 p), Slavina Koleva, Selime Ilyasoglu (libero); Petya Barakova (3 puncte), Adina Salaoru (10 p), Ramona Rus (un  punct), Lynda Morales (5 puncte), Andreea Tamaş. Antrenori: Darko Zakoc și Stefan Ljubicic.

Foto: Costin ALEXANDRESCU, sport.bacaul.ro

[nggallery id=5522]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea