În semifinalele Cupei Regiunilor, Alba – Vrancea 3-1 (2-1) *Performanţă pentru „fotbalul mic” amator: finală cu Braşov

În semifinalele Cupei Regiunilor, selecţionata AJF Alba a învins la Braşov formaţia similară a AJF Vrancea, scor 3-1 (2-1) şi s-a calificat în finala întrecerii, programată în 23 noiembrie, la Mogoşoaia. Golurile „albanezilor” au fost marcate de Cr. Bodea (7), Frenţiu (15), Cernea (48), respectiv Lechea (30). În cealaltă semifinală, Braşov a câştigat cu Prahova (deţinătoarea trofeului).

*A 5-a victorie

ELIT

Performanţă notabilă pentru „fotbalul mic” din Alba, accederea în finala întrecerii organizate de FRF şi şansa de a ajunge la turneul final din Franţa. Conjudeţenii sunt la a 5-a victorie consecutivă în această competiţie, iar bravul portar Ştef a fost învins întâia oară, după 390 de minute. La nivel naţional, întrecerea a cuprins 9 echipe şi a fost dedicată fotbalului amator (fără jucători care au evoluat în primele 3 eşaloane competiţionale).

Antrenorii Alin Hancăş, Ioan Ilie şi Adrian Bicheşi au mizat pe Căt. Ştef – D. Nemeş, C. Oltean, Borşoi, Căt. Ivaşcu (46, V. Morariu) – Frenţiu, R. Lungu (37, Cernea; 70, Baghiu), Fl. Creţiu, Cr. Bodea, D. Goangă, R. David (70, Javla), rezervă Leba (au absentat Iouraş, Dendiu, R. Moga, R. Szabo).

Foto Monitorul de Vrancea

Dan HENEGAR

4 Comentarii

suporter 13 noiembrie 2013 at 18:57

Felicitari Industriei si viitoarea Industria sa zic asa ))))!!!!Fotbalisti care merita mult mai mult decat au in prezent,,Exemplu Bodea,chiar si Frentiu un copil deosebit de care performanta isi bate joc!..Meritati mult mai mult baieti!

alex 13 noiembrie 2013 at 19:03

Viitoarea…adica? 😛

suporter 13 noiembrie 2013 at 19:04

vezi dupa incheierea turului si in iarna!

ionut 13 noiembrie 2013 at 19:15

Si cica vroiau sa faca contestatie pe Catalin Stef ca nu se poate sa nu fi jucat intr-o liga superioara as aun portar magistral dupa cum l-au numit cei de acolo si echipele cu care a mai dat fata formatia ajf alba!…Catalin Stef este portarul Industriei si nu a mai evoluat intro liga superioara niciodata!..Intr-adevar este un portar de liga 2-3 cu siguranta!..Felicitari Catalin Stef!..Felicitari sjf alba!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...