Rămâi conectat

Sport

În semifinalele Cupei Regiunilor, Alba – Vrancea 3-1 (2-1) *Performanţă pentru „fotbalul mic” amator: finală cu Braşov

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei Regiunilor, selecţionata AJF Alba a învins la Braşov formaţia similară a AJF Vrancea, scor 3-1 (2-1) şi s-a calificat în finala întrecerii, programată în 23 noiembrie, la Mogoşoaia. Golurile „albanezilor” au fost marcate de Cr. Bodea (7), Frenţiu (15), Cernea (48), respectiv Lechea (30). În cealaltă semifinală, Braşov a câştigat cu Prahova (deţinătoarea trofeului).

*A 5-a victorie

Performanţă notabilă pentru „fotbalul mic” din Alba, accederea în finala întrecerii organizate de FRF şi şansa de a ajunge la turneul final din Franţa. Conjudeţenii sunt la a 5-a victorie consecutivă în această competiţie, iar bravul portar Ştef a fost învins întâia oară, după 390 de minute. La nivel naţional, întrecerea a cuprins 9 echipe şi a fost dedicată fotbalului amator (fără jucători care au evoluat în primele 3 eşaloane competiţionale).

Antrenorii Alin Hancăş, Ioan Ilie şi Adrian Bicheşi au mizat pe Căt. Ştef – D. Nemeş, C. Oltean, Borşoi, Căt. Ivaşcu (46, V. Morariu) – Frenţiu, R. Lungu (37, Cernea; 70, Baghiu), Fl. Creţiu, Cr. Bodea, D. Goangă, R. David (70, Javla), rezervă Leba (au absentat Iouraş, Dendiu, R. Moga, R. Szabo).

Foto Monitorul de Vrancea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea