Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În prima fază a Cupei României, Performanţa Ighiu – Industria Galda de Jos, miercuri, 15 iulie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu, câştigătoarea Cupei României, faza judeţeană va întâlni, Industria Galda de Jos, în prima fază a Cupei României, miercuri, 15 iulie, de la ora 17.30, pe terenul din Ighiu.Industria Galda de Jos Bucurie3

Era un duel anticipat, cele două combatante reluându-şi pregătirile mai devreme tocmai pentru a fi în formă la ora duelului eliminatoriu.

Va fi prima dispută oficială între echipele de Liga a 3-a, care au reuşit promovarea în ultimii doi ani, Industria Galda în 2014, respectiv Performanţa Ighiu în acest sezon.

Se anunţă o confruntare a orgoliilor, cele două comune vecine fiind despărţite de numai 11 kilometri. În fapt, Adorian Himcinschi a preluat banca tehnică a Performanţei Ighiu tocmai de la Paul Ciucă, antrenorul actual al Industriei Galda de Jos. Rivalităţile sunt mari în zonă, divizonarele terţe concurându-se serios în ultimele luni pe piaţa transferurilor judeţene.

La Industria evoluează Cernea, Frenţiu şi Necreală, foşti la Ighiu, iar Performanţa îl curtează insistent pe portarul Cătălin Ştef (Industria).

Faza a II-a a Cupei României, la care vor participa cele 37 de echipe calificate din faza I plus 5 echipe participante în Liga a 3-a este programată să aibă loc miercuri, 29 iulie 2015, ora 17:30.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea