În prima etapă a Ligii a 3-a, Viitorul Șelimbăr – Unirea Alba Iulia | “Alb-negrii”, împotriva unei nou promovate ambițioase

Cu un nou staff tehnic, Mihai Manea fiind instalat antrenor principal, Unirea Alba Iulia debutează, vineri, 23 august, la ora 18.00, la Cisnădie, împotriva unei nou promovate, Viitorul Șelimbăr, meci contând pentru Seria a 5-a a Ligii a 3-a.

Este o deplasare extrem de dificilă pentru formația “alb-negrilor”, oponentă fiind gruparea sibiană ce are ambiții mari după o campanie impozantă de achiziții, cu nume precum Curtean, Cârstean sau Necșulescu. Vizitatorii au întregul efectiv la dispoziție, fără probleme medicale, înregimentând 9 jucători în această perioadă.

Începem sezonul cu un joc dificil, o nou-promovată cu emulație și elan, după ce a reușit transferuri de calitate, jucători cu experiență. Suntem în formare, după câteva etape o să jucăm la adevărata valoare. Și în aceste condiții abordăm jocul foarte serios și vrem să scoatem maximum”, a spus antrenorul Mihai Manea.

În așteptarea banilor cuveniți din transferul lui Nicolae Stanciu la Slavia Praga, pentru a se regla partea financiară, uniriștii speră într-un campionat superior celui precedent, când s-a evitat retrogradarea în ultima etapă

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...