Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

În premieră, hartă turistică a municipiului Blaj

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria municipiului Blaj va pune la dispoziţia turiştilor care  vizitează oraşul o  hartă turistică. Aceasta va reda principalele obiective turistice şi culturale ale oraşului cu o scurtă descriere a fiecăruia în limba romană şi în limba engleză, cu fotografia corespunzătoare. Harta va conţine şi un text de prezentare succintă a oraşului, acest material axându-se pe aspectele istorice, culturale şi economice.

Cei care vor avea în mână harta turistică a municipiului Blaj vor mai obţine cu ajutorul acesteia informaţii cu privire la numerele de telefon utile din oraş (Primărie, Poliţie, Muzeu, etc.) dar şi o schiţă a liniilor de transport în comun.
     “Această hartă se adaugă  paşilor importanţi pe care i-am făcut până acum pentru promovarea oraşului şi nu reprezintă sfârşitul unui proiect. Statistic vorbind numărul celor care ne vizitează oraşul a crescut exponenţial în ultimul timp. Îmi doresc însă şi de la mediul de afaceri care activează în acest domeniu, fie că vorbim de cazare sau de restaurante, să răspundă în aceeaşi notă , pe măsură turiştilor veniţi”, a declarat primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar .

Noua hartă va fi distribuită pentru început la sediul Primăriei Municipiului Blaj şi mai apoi la viitorul Centru de Informare Turistică ce va fi amplasat în Parcul Avram Iancu. Harta este oferită în regim gratuit de compania Schubert & Franzke – cel mai important realizator de hărţi din România, costurile editării şi tiparii acesteia fiind suportate de companiile locale care sunt menţionate pe verso-ul hârtii.

Trebuie menţionat că editarea acestei hărţi este  o premieră pentru Blaj, Mica Romă neavând până acum un astfel de material de promovare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină punctajul maxim la Olimpiada Națională de Matematică din 2023: În 2024, Mențiune și medalia de aur, la etapa națională de matematică și argint la fizică

Ziarul Unirea

Publicat

în

EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină punctajul maxim la Olimpiada Națională de Matematică din 2023: În 2024, Mențiune și medalia de aur, la etapa națională de matematică și argint la fizică Eduard Pițu, elev în clasa a VIII-a C, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea