Rămâi conectat

Sport

În play-off-ul competițiilor juvenile, LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș, una caldă și alta rece

Dan HENEGAR

Publicat

în

În prima rundă a play-off-ului Seriei 8, reprezentantele LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș au înregistrat o victorie, la Under 17, și un eșec la Under 19 (gol primit în minutul 89).

Gruparea din Alba a realizat calificarea, după sezonul regular (10 meciuri), la ambele categorii competiționale în campionatele organizate de Federația Română de Fotbal. În etapa următoare, duminică, 13 noiembrie, este dublă în “Arini” cu Sporting Cluj-Napoca, la ora 12.00 (Under 19), respectiv ora 14.00 (Under 17).

Rezultate:

*Under 19, ACS Tg. Mureș – LPS Sebeș 1-0 (0-0).

Antrenorul Cosmin “Coco” Groza a utilizat formula compusă din Reti – G. Fleacă, Stanciu, Osz-Strakator, Roșu, Tutelea, Grecu, Hăprianu, Szekely, Dărămuș, Popescu; au mai jucat Fălămaș, A. Oancea, Iancu, Tamaș. LPS Sebeș rămâne pe poziția a 6-a, cu 16 puncte. În acest an se mai joacă cu ACB Ineu (deplasare, 20 noiembrie), LPS Tg. Mureș (deplasare, 26 noiembrie).

*Under 17, Sporting Cluj-Napoca – LPS Sebeș 0-1 (0-0), a înscris Moldovan-Varro (68).

Doru Oancea a mizat pe Groza – Crețu, Vintilă, Fleacă T, Șerb, Alb, Ghibu, Avram, Glonț, Nistor, A. Buhazi; au mai intrat Moldovan-Varro și Todea. LPS Sebeș a strâns 30 de puncte (cu 10 victorii din 11 meciuri). Urmează întâlnirile cu ACB Ineu (deplasare, 20 noiembrie) și LPS Tg. Mureș (deplasare, 26 noiembrie).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii | Lorand Palfi – două medalii de argint

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii, 10-11 ani | Lorand Palfi – două medalii de argint   De curând, în Bazinul Olimpic din Tg. Mureș, s-a desfășurat etapa regională a Campionatului Național de înot, copii, 10-11 ani, competiție la care au fost prezenți și 10 sportivi de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea