Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În meci amical, CSM Cetate Deva – HC Alba Sebeş 33-27 (13-11)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC-Sebes-Alba-1În virtutea relaţiilor bune dintre cele două cluburi, CSM Cetate Deva şi HC Alba Sebeş au susţinut azi o partidă de verificare, încheiată cu victoria prim-divizionarei, scor 33-27 (13-11).Am întâlnit un adversar puternic, o echipă din Liga Naţională, care are un obiectiv serios în acest sezon, locurile 1-6. Am realizat un joc bun în acest penultim joc amical, iar fetele merită felicitări„, a declarat antrenorul Alexandru Weber, ce care drept obiectiv promovarea.

Împotriva celui mai puternic adversar din jocurile test, echipa din Sebeş n-a putut conta din diverse motive pe Alexandra Oncu, Andreea Petre şi Larisa Comşa. De la instalarea lui Weber pe banca tehnică, HC Alba Sebeş a mai jucat cu HCM Rm Vâlcea (egal), Universitatea Reşiţa (două succese) şi Karpaty Ujgorod (campioana Ucrainei, victorie la Deva).

În pauza competiţională, CSM Cetate Deva şi HC Alba Sebeş au mai susţinut un amical, câştigat la o diferenţă categorică de gruparea condusă de Marian Muntean. În actualul context, al colaborării şi a amiciţiei dintre Weber şi patronul Devei, există perspectiva unor negocieri şi transferuri către HC Alba Sebeeş, echipă care în 21 septembrie va debuta în Divizia A, meci în Sala „Florin Fleşeriu”, cu HCM Oradea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea