Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

În luna august: Campanie de informare şi prevenire a accidentelor rutiere în mediul rural organizată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de la IPJ Alba, vor acţiona, pe tot parcursul lunii august, în mediul rural, pentru prevenirea accidentelor rutiere, vizate fiind toate categoriile de participanţi la traficul rutier.

Pe lângă activităţile de verificare a modului în care sunt respectare prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii vor acţiona în cadrul unei campanii de informare ce are ca scop prevenirea accidentelor rutiere comise în mediul rural.

Activităţile se vor desfăşura în zonele cu risc de producere a accidentelor de circulaţie rutieră, fiind vizate şi localităţile rurale tranzitate de drumurile naţionale.

O astfel de activitate, în sistem integrat, cu participarea poliţiştilor de la structurile de poliţie rutieră, ordine publică şi prevenirea criminalităţii, împreună cu reprezentanţi ai unor instituţii cu atribuţii în siguranţa rutieră, se va desfăşura mâine, 07.08.2014, pe DN 1, la Mirăslău şi în zona Izvorul lui Homoştean.

Poliţiştii vor verifica modul de respectare a normelor rutiere de către conducătorii auto, în special a celor referitoare la respectarea regimului legal de viteză, cauză principală în producerea de accidente de circulaţie, la nivelul judeţului Alba.

De asemenea, pentru prevenirea implicării în accidente, conducătorilor auto le vor fi distribuite materiale cu conţinut informativ-preventiv.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea