Rămâi conectat

Curier Județean

În luna august: Campanie de informare şi prevenire a accidentelor rutiere în mediul rural organizată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii de la IPJ Alba, vor acţiona, pe tot parcursul lunii august, în mediul rural, pentru prevenirea accidentelor rutiere, vizate fiind toate categoriile de participanţi la traficul rutier.

Pe lângă activităţile de verificare a modului în care sunt respectare prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii vor acţiona în cadrul unei campanii de informare ce are ca scop prevenirea accidentelor rutiere comise în mediul rural.

Activităţile se vor desfăşura în zonele cu risc de producere a accidentelor de circulaţie rutieră, fiind vizate şi localităţile rurale tranzitate de drumurile naţionale.

O astfel de activitate, în sistem integrat, cu participarea poliţiştilor de la structurile de poliţie rutieră, ordine publică şi prevenirea criminalităţii, împreună cu reprezentanţi ai unor instituţii cu atribuţii în siguranţa rutieră, se va desfăşura mâine, 07.08.2014, pe DN 1, la Mirăslău şi în zona Izvorul lui Homoştean.

Poliţiştii vor verifica modul de respectare a normelor rutiere de către conducătorii auto, în special a celor referitoare la respectarea regimului legal de viteză, cauză principală în producerea de accidente de circulaţie, la nivelul judeţului Alba.

De asemenea, pentru prevenirea implicării în accidente, conducătorilor auto le vor fi distribuite materiale cu conţinut informativ-preventiv.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MÂINE | Trafic INTERZIS pe Valea Dăii din Cugir: Se asfaltează drumul care leagă orașul de comuna Romos

Ziarul Unirea

Publicat

în

MÂINE | Trafic INTERZIS pe Valea Dăii din Cugir: Se asfaltează drumul care leagă orașul de comuna Romos Marți, 16 iulie 2024, traficul rutier va fi interzi pe Valea Dăii din Cugir. Se asfaltează drumul care leagă orașul de comuna Romos, din județul Hunedoara. Citește și: Dezvoltarea infrastructurii turistice a orașului Cugir și punerea în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea