Rămâi conectat

Sport

În Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir – Fotbal Comuna Recea 1-0 (1-0) | Juniorul Codrea a adus prima victorie din retur pentru trupa de sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

În alt meci al rundei, Metalurgistul Cugir a învins 1-0 (1-0), gol juniorul Codrea (4), împotriva echipei Fotbal Comuna Recea.

“Roș-albaștrii” au repurtat întâiul succes din 2018 împotriva maramureșenilor ce pierd întâiele puncte din retur.

Amfitrionii veneau după trei remize, dintre care două consecutive pe propriul teren, câștigând trei puncte mari grație reușitei semnate de Marian Codrea, remarcatul returului, ce a punctat de două ori în primăvară. După Făgărășanu, care a devenit golgheterul seriei, după ce a fost reprofilat atacant din mijlocaș, Marian Codrea reprezintă un nou pariu câștigător al antrenorului Călin Moldovan. Principalul Cugirului a crezut în calitățile juniorului atacant, care era golgheterul perioadei de pregătire, iar acesta i-a răsplătit încrederea semnând un gol de trei puncte sub Drăgana. După ce au dominat copios 70 de minute, ratând 5-6 ocazii mari, „roș-albaștrii” au avut emoții în final, când Crivăț a avut două intervenții salutare.

*Călin Moldovan: „Marian Codrea are o mare calitate: vrea”

În primul rând nu au fost greșeli personale, nu am mai primit goluri copilărești. A existat un plus de atitudine și de agresivitate pozitivă, rezultând o victorie importantă pentru moral. Veneam după trei rezultate de egalitate, în care doar cel cu Unirea Alba Iulia a fost echitabil. Marian Codrea este un copil ce are o mare calitate: vrea, iar progresul lui se vede de la meci la meci. Mă bucur pentru că a marcat, are două goluri din 4 în retur, după ce a punctat mereu în pregătire„, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

Weekend-ul fierbinte din Seria a 5-a a Ligii a 3-a în ceea ce privește conjudețenele își consumă și sub Drăgana un episod: confruntarea dintre Metalurgistul Cugir și Fotbal Comuna Recea, astăzi, de la ora 15.00, când „roș-albaștrii” întâlnesc ocupanta ultimei trepte a podiumului.

*1-0, min. 4: CODREA a deschis scorul după o fază concepută de Sorian, în urma unui corner

*min. 6: Cioban (Metalurgistul) avertizat

*min. 14: Făgărașanu a ratat o ocziae imensă, șut pe lângă poartă din 9 metri, după o pasă Sorianu

*min. 22: galbene Asăujan și Crivăț

*min. 31: R. Rus trage din lovitură liberă de la 17 metri în zid

*min. 42: Itu a trimis un șut centrare, Făgărășanu a reluat cu capul, portarul reține

*min. 46: o nouă ocazie mare ratată de Făgărășanu, lob din 5 metri, lateral stânga, pe lângă poartă.

*min. 53: avertisment pentru Dunca.

*min. 57: lovitură liberă executată de Făgărășanu de la 17 metri, milimetric pe lângă vinclul stâng

*min. 65: ocazie mare a oaspeților, Crivăț scoate de lângă bară o lovitură de cap

*min. 70: avertimente pentru Șaucă și Codrea, respectiv Gherman

*min. 72: galben pentru Vărărean.

*min. 87: Crivăț a avut o nouă intervenție excelentă, apărând o reluare cu capul din apropiere.

La a treia partidă consecutivă pe “Arena Cugir”, amfitrionii, ce nu au câștigat în 2018, având 3 remize, întâlnesc maramureșenii lui Romică Buia, ce au strâns maximum de puncte în retur!

Metalurgistul: Crivăț – Tăban, Itu, Negrescu, Cioban (71, Vărărean) – Șaucă, Măd. Popa, Sorian, M. Neagu (59, Șuteu) – Codrea, Făgărășanu (89, Firan); rezerve N. Bănică, Udrea, Scurtu. Antrenori Călin Moldovan și Lucian Itu.

Fotbal Comuna Recea: A. Bota – Dunca, Urs, A. David, V. Gherman, Cuc, Asăujan, Oșan, Ciocan, Chinde,R. Rus; rezerve Iura, Mih, Revesz, Opriș, Lang, Szoloși, T. Suciu. Antrenor Romulus Buia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: România, eliminată de Olanda în optimi la EURO 2024! Respect pentru „Generația de suflet”, visul s-a sfârșit!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

România a fost eliminată brutal de Olanda în optimile de finală ale EURO 2024, dar „Generația de suflet” merită tot respectul și admirația. Visul unui turneu final de poveste s-a sfârșit în fața „portocalei mecanice”, care a învins net, cu scorul de 3-0 (1-0), reușite Gakpo (19), la o fază la care Niță a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea