Rămâi conectat

Societate

În judeţul Alba recensământul se desfăşoară în cele mai bune condiţii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Instituţia Prefectului a ţinut să facă unele precizări în urma materialului publicat pe prima pagină a ziarului „Unirea” din 24.10.2011.
Cei 210 recenzori care s-au retras în săptămâna dinaintea începerii recensământului populaţiei şi al locuinţelor au fost înlocuiţi pe loc de recenzori noi, pentru că primăriile din judeţ informează Instituţia Prefectului cu privire la înlocuitor în acelaşi moment şi în aceeaşi adresă cu comunicarea retragerii unei persoane. Deci, înlocuirea persoanelor nu s-a făcut în ultimul moment, aşa cum eronat apare în articolul dumneavoastră, ci pe loc, în cursul unei săptămâni fiind înlocuite 210 persoane. A doua eroare din articolul menţionat se referă la remuneraţia recenzorilor. În realitate, aceasta pleacă de la suma de 750 lei brut (547 lei net) şi nu de la 300 de lei net, aşa cum apare greşit în materialul publicat. De altfel, în acelaşi număr din 24 octombrie al cotidianului „Unirea”, de data asta pe pagina 3, apare un articol care reflectă în mod corect sumele primite de cei care activează în cadrul recensământului. Aceste sume sunt prevăzute prin hotărâre de guvern şi sunt precizate în convenţiile civile încheiate de Instituţia Prefectului cu fiecare rencenzor în parte, nefiind deci arbitrare. De la data începerii recensământului, 20 octombrie, în judeţul Alba nu au fost semnalate probleme, ceea ce ne îndreptăţeşte să afirmăm că acesta se desfăşoară în bune condiţii.
(Biroul de presă al Instituţiei Prefectului)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea