Rămâi conectat

Actualitate

În judeţul Alba, 18.636 de fermieri autorizaţi pentru plata subvenţiilor la culturi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

APIA demarează în aceste zile efectuarea plăţilor naţionale directe complementare (PNDC) pe suprafaţă, care sunt finanţate din bugetul naţional. Guvernul a alocat un fond de 106,5 milioane de lei pe anul 2011, pentru începerea efectuării plăţilor PNDC.
„Toate operaţiile de ordonare şi selecţie au avut la bază doar aceste criterii şi au fost efectuate prin intermediul sistemului informatic, fără intervenţie umană, printr-un proces verificabil. Prin acest algoritm s-a urmărit o distribuţie cât mai uniformă a plăţilor (evitându-se plăţi pentru Axa 2 şi PNDC pentru acelaşi dosar), cât şi alegerea dosarelor pentru plata PNDC într-un mod transparent şi echitabil”, scrie site-ul oficial www.apia.org.ro.
Felicia Hondola, directorul APIA Alba, ne-a declarat că în judeţul nostru au primit decizie pozitivă pentru plata subvenţiilor pe suprafaţă 18.636 de fermieri, reprezentând 71 la sută din cei 26241 de beneficiari ai plăţilor naţionale directe complementare pe suprafaţă de anul trecut. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Examenul de BACALAUREAT | Schimbare importantă pentru cei care au obținut note mici: Ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Examenul de BACALAUREAT | Schimbare importantă pentru cei care au obținut note mici: Ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele Absolvenții de liceu care au dat examenul de Bacalaureat și l-au luat cu o medie de cel puțin 6, 5 la toate materiile, ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele. Un proiect a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea